Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Τετάρτη 26/2 τα Ζώδια!

Η πραγματικότητα υπάρχει μόνο όπου εστιάζεται το μυαλό. 



ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχετε να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση η οποία θα σας προσγειώσει στην πραγματικότητα και θα γίνετε περισσότερο ρεαλιστές. Πιθανόν να χρειάζεστε περισσότερη διπλωματία για να αντιμετωπίσετε κάποιες ανατροπές.
Ερωτικά: Χρειάζεται να κρατήσετε τα όριά σας αλλά και να είστε τυπικοί για να μην χαλάσετε τις ισορροπίες. Η σχέση με Αιγόκερω θα αναβαθμιστεί γιατί θα υπάρχει από την άλλη πλευρά μια θετική κίνηση. Ο Ταύρος συνεχίζει να σας σκέφτεται.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να αγωνιστείτε περισσότερο και να γίνετε πιο μεθοδικοί για να πετύχετε τους στόχους σας. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες θα χρειαστεί να έχετε μεγάλη ευελιξία και διάθεση συνεργασίας.. 



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχετε προοπτικές να πετύχετε σε μια υπόθεση, ακόμα και νομική γιατί θα υπάρχει βοήθεια που δεν ήταν αναμενόμενη. Οι επαναλαμβανόμενες συζητήσεις με έναν Υδροχόο ίσως να σας αγχώσουν περισσότερο.
Ερωτικά: Είναι πολύ δύσκολο να επαναφέρετε στην επιφάνεια την επαφή που υπήρχε από το παρελθόν με ένα Υδροχόο αλλά πρέπει να προσπαθήσετε. Γενικά όμως θα νιώσετε πολύ αισιόδοξοι για την έκβαση της σχέσης σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποια ανοίγματα τα οποία θα τα καλύψετε με πολύ εύκολο τρόπο αρκεί να μην είστε τόσο απαισιόδοξοι όσο άλλες φορές. Οι συνεργασίες γενικά είναι δύσκολες αλλά όχι ακατόρθωτες. 



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένεια και οτιδήποτε σας δημιουργεί υποχρέωση ή σας βάζει σε ένα δρόμο περισσότερο τυπικό. Το κοινωνικό σας πρόσωπο μπορεί να χρειάζεται αναβάθμιση.
Ερωτικά: Αναρωτιέστε τι πρέπει να κάνετε για να είστε κοντά με έναν Αιγόκερω. Δεν είναι και εύκολο να έχετε μια συναισθηματική επικοινωνία. Μόνο αν δείξετε περισσότερο ενδιαφέρον για πρακτικά θέματα και τις ανάγκες του άλλου θα έρθετε πιο κοντά. Αντίθετα με τον Υδροχόο η σχέση θα έχει μια συνέχεια.
Καριέρα & Οικονομικά: Ζορίζεστε γιατί θα πρέπει να μπείτε σε μια κατεύθυνση η οποία αναγκαστικά σας δημιουργεί την τάση για οργάνωση αλλά και διατήρηση καλών κοινωνικών σχέσεων. Αν το αλλάξετε ίσως να μην πετύχετε αυτό που θέλετε.. 



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η ημέρα ανήκει σε εσάς και στους πολύ κοντινούς σας ανθρώπους οι οποίοι σας πιέζουν κατά κάποιο τρόπο να σπαταλήσετε την ενέργεια σας και προς τα εκεί κι αυτό θα σας δώσει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.
Ερωτικά: Βρίσκεστε αυτό το διάστημα σε μια κατάσταση που εκ των πραγμάτων θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις και μάλλον θα είναι θετικές για να συμβιώσετε ή να κάνετε γάμο κυρίως με ένα Ταύρο, Παρθένο ή Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προσωπικότητά σας έχει έντονο μαγνητισμό οπότε μπορείτε με τον τρόπο σας να τραβήξετε άτομα που θα κάνετε μια καλή συνεργασία λόγω της εμπιστοσύνης που θα σας δείξουν. 



ΛΕΩΝ

Γενικά: Χρειάζεστε τεχνικές για να αντιμετωπίσετε ένα πιθανό χάος που έχετε είτε μέσα σας είτε στην καθημερινότητά σας από εξωτερικά γεγονότα. Η ρουτίνα μερικές φορές σας κουράζει αλλά σας βοηθάει να βλέπετε τη ζωή σας ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Ερωτικά: Μπορεί να φανείτε περισσότερο αποστασιοποιημένοι γιατί έχετε μέσα σας ένα κράτημα που πιθανόν να προέρχεται από τη δική σας εσωτερική κατάσταση. Κάπου σταματάτε και σκέφτεστε αν όλα όσα έχετε με ένα πρόσωπο σας καλύπτουν ή όχι. Ο Αιγόκερως θα είναι ένα πρόσωπο που θα σας ανακατέψει για λίγο την ζωή.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε πολύ συγκρατημένοι στο να κάνετε αυθόρμητα πράγματα και ίσως να χρειαστεί να σκεφτείτε περισσότερο στο να κάνετε ένα βήμα σε μια επένδυση ή ακόμα σε μια δουλειά σημαντική. Για αυτό χρειάζεστε να είστε πιο μεθοδικοί. 



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Η αισιοδοξία θα σας σπρώξει στο να κάνετε μια κίνηση που θα σας εξασφαλίσει μια νέα επιτυχία, κυρίως κοινωνική γιατί θα καταφέρετε να έχετε υποστηρικτές οι οποίοι θα σας βοηθήσουν σε κάποιες υποθέσεις σας πολύ σημαντικές.
Ερωτικά: Υπάρχει μια αναφορά στο άτομό σας η οποία σίγουρα σας κολακεύει και σας βγάζει από αδιέξοδα που μπορεί να είναι προσωπικά και σας μπλοκάρουν. Ο Σκορπιός και ο Αιγόκερως θα σας δώσουν ένα καλό στίγμα για να προχωρήσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια επιτυχία η οποία μπορεί να σας αποφέρει και κάποια χρήματα. Το καλό είναι ότι έχετε δουλέψει πάρα πολύ και σίγουρα θα έχετε ένα αποτέλεσμα. 



ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Η σημερινή ημέρα μπορεί να έχει κάποιο ζόρι γιατί θα διαπιστώσετε ότι θα χρειαστεί να είστε περισσότερο τυπικοί και σωστοί απέναντι κυρίως στην οικογένεια σας, αλλά και στα άτομα που έχετε δώσει τον λόγο σας.
Ερωτικά: Υπάρχει μια απόσταση μεταξύ εσάς και ενός Αιγόκερω εξαιτίας διάστασης απόψεων και ίσως να νιώθετε και μια απομόνωση η οποία σας δημιουργεί εσωτερική μελαγχολία. Αντίθετα οι συζητήσεις με έναν Υδροχόο θα σας βγάλουν από ένα αδιέξοδο.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει πίεση από το περιβάλλον σας η οποία σας δημιουργεί ακόμα και ενοχές για το αν έχετε κινηθεί καλά ή όχι. Καλύτερα να μην μπείτε σε αυτή την διαδικασία, απλά να δείτε από εδώ και πέρα τι μπορείτε να κάνετε. 



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Ίσως να πιστεύετε ότι χρειάζεστε μεγαλύτερη ενημέρωση ή γνώση, οπότε μπορεί να ξεκινήσετε και πάλι ένα νέο κύκλο μαθημάτων ή και πληροφοριών. Πάντως η γνωριμία με νέους φίλους θα σας κάνει καλό γιατί η επιλογή σας αυτή την φορά θα είναι περισσότερο ποιοτική.
Ερωτικά: Έχετε έντονη αισθαντικότητα και το συναίσθημά σας είναι περισσότερο ανεβασμένο από άλλες φορές. Η σχέση σας μπορεί να αναβαθμιστεί αρκεί να το θέλετε και να μην κολλάτε σε λεπτομέρειες του παρελθόντος. Η επαφή με τον Παρθένο θα αποκατασταθεί πλήρως και θα δώσετε μια νέα ευκαιρία στην ζωή σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να οργανώσετε περισσότερο αυτό που κάνετε παρόλο που μερικοί είστε σε αδιέξοδο κυρίως από παλιές πεποιθήσεις που δεν σας αφήνουν να ελιχθείτε καταλλήλως. Το καλό είναι ότι θα βρεθεί λύση στην υπόθεση ενός ακινήτου. 



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχετε εστιάσει στο να οργανώσετε καλύτερα τον χώρο σας και οτιδήποτε βλέπετε ότι είναι στον αέρα. Επειδή μπορεί να περνάτε μια κρίση με κάποια άτομα, δεν χρειάζεται να βιαστείτε να πάρετε θέση. Η καρδιά σας πάνω από όλα χρειάζεται να είναι προστατευμένη και μετά όλα θα γίνουν.
Ερωτικά: Έχετε μια φυσική αφέλεια που ίσως τώρα να μεγαλώσει περισσότερο γιατί πιθανόν να μην θέλετε να δείτε την αληθινή συναισθηματική σας κατάσταση στη σχέση σας. Η παιδικότητα σίγουρα βοηθάει το να κερδίσετε την εμπιστοσύνη ενός ατόμου που είναι πολύ αυστηρό μαζί σας. Ο Ταύρος θα προσπαθήσει να έχει ουσιαστική σχέση μαζί σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε οικονομικές υποχρεώσεις τις οποίες θα ξεπληρώσετε άμεσα γιατί υπάρχει μια έντονη κινητικότητα αυτές τις ημέρες. Προσέξτε όμως την αφέλεια σας ή την αφηρημάδα σας γιατί θα γίνουν λάθη. 



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η φυσική σας κατάσταση είναι πολύ καλή και βοηθάει στο να ολοκληρώσετε τα σχέδιά σας και να έχετε μια καλύτερη και πιο σφαιρική άποψη για σας. Η Αφροδίτη με τον τρόπο της σας δίνει το μήνυμα της εσωτερικής χαράς και αρμονίας.
Ερωτικά: Η προσωπική σας ζωή μπορεί να έχει γίνει καλύτερη τώρα. Είτε είστε μόνοι σας και νιώθετε καλά με αυτό, είτε με ένα πρόσωπο πολύ υπεύθυνο που σας δημιουργεί και εσάς ποιότητα και καλή ενέργεια στην ζωή σας. Πάντως αυτή την περίοδο εσείς έχετε το πάνω χέρι.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνετε συνεχόμενες κινήσεις και ραντεβού, προκειμένου να λύσετε θέματα πολλών ετών που σας έχουν απασχολήσει. Μπορεί να σας ενοχλεί αλλά χρειάζεται να είστε περισσότερο ευγενικοί και τυπικοί με τα λόγια σας και συγχρόνως στο να διατηρείτε κάποιες ισορροπίες γιατί αν δεν το κάνετε, θα υπάρχουν έντονα προβλήματα. 



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η φύση σας έχει να κάνει περισσότερο με την επικοινωνία και την ανταλλαγή απόψεων παρά με το συναίσθημα. Πιθανόν αυτό το διάστημα να είστε πιο ευαίσθητοι ή να πληγώνεστε πιο εύκολα για αυτό μπορεί να αποσύρεστε. Η οικογένεια σας απασχολεί περισσότερο αυτές τις ημέρες.
Ερωτικά: Μπορεί από εκεί που δεν το περιμένατε να έλθει η δικαίωση και κυρίως από έναν Σκορπιό που κατά κάποιο τρόπο σας έχει με τον τρόπο του πληγώσει. Η κρυφή συνάντηση ή επικοινωνία με Καρκίνο ή Αιγόκερω κάπου θα οδηγήσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Το μυαλό σας λειτουργεί αυτή την περίοδο πολύ δραστήρια και σας δημιουργεί συνέχεια την ανάγκη να ψάχνεστε για νέα πράγματα. Αλλά επειδή δεν έχετε και κάποια βοήθεια, προσπαθείτε να λειτουργήσετε χωρίς να το ξέρει κανένας. 



ΙΧΘYΕΣ


Γενικά: Η συνάντηση με πρόσωπα από την οικογένειά σας ή με αυτά που έχετε κάποια σχέση φιλική ή κοινωνική θα φέρει αποτελέσματα που μπορεί να αφορούν και στο μέλλον σας.
Ερωτικά: Παρόλο που είστε περισσότερο ο εαυτός σας και το συναίσθημά σας ρέει πιο εύκολα, δεν σας αρέσει να υποκρίνεστε για αυτό με τον Ζυγό θα τα πείτε έξω από τα δόντια χωρίς όμως να υπάρχουν κόντρες και προβλήματα. Με τον Δίδυμο ή τον Παρθένο θα είναι πιο ήρεμα τα πράγματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προσωπική σας γνώμη είναι να δυναμώσετε και έτσι να εισακουστεί και η άποψή σας. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα δράσετε άμεσα γιατί μερικές φορές περιμένετε και πάλι να κινήσουν οι άλλοι τα νήματα. Για να κερδίσετε τελικά αυτό που θέλετε χρειάζεται να κάνετε πιο δυναμικές κινήσεις.




Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *