Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Στην Αθήνα για επαφές ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης

Με στελέχη της κυβέρνησης και της Ν.Δ. συναντήθηκε σήμερα στην Αθήνα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος συζήτησε μαζί τους
ζητήματα που αφορούν προβλήματα της περιοχής και την πορεία προς τις εκλογές του Μαΐου.

Στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Ιωαννίδης προχώρησε στη συγκρότηση οκτώ ομάδων εργασίας, στις οποίες μετέχουν στελέχη της αυτοδιοίκησης, της Ν.Δ. και κοινωνικών φορέων.

«Συγκεντρώνουμε στην ομάδα μας δυνατούς παίχτες. Έχουμε μία δυνατή ομάδα. Αυτή είναι η χαρά κάθε προπονητή και στο κομμάτι αυτό έχω μεγάλη πείρα. Στέλνω το μήνυμα ότι η ομάδα αυτή θα εκπλήξει τους πάντες πολύ σύντομα με τις ιδέες και τις προτάσεις της αλλά και τον τρόπο δουλειάς της» δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης.



ΠΗΓΗ: agelioforos.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *