Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Πού θα στεγαστεί τελικά το ΙΚΑ Αριδαίας ;

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Δημαρχείο Αλμωπίας η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Μεταξύ των θεμάτων που τέθηκαν , ήταν και το αίτημα της κεντρικής υπηρεσίας του ΙΚΑ σχετικά
με την ανεύρεση νέου χώρου στέγασης για το ΙΚΑ Αριδαίας, σε οίκημα ιδιοκτησίας του Δήμου ή που θα εκμισθώνεται από το Δήμο.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης πρότεινε ως λύση τη χρήση του παλαιού Δημαρχείου στην πλατεία της πόλης, ενώ εναλλακτικά προτάθηκε και το κτήριο του τέως Δημαρχείου Εξαπλατάνου.

Σε ό,τι αφορά τη στέγαση του ΚΑΠΗ και του προγράμματος ''Βοήθεια στο Σπίτι'', που στεγάζονται αυτή τη στιγμή στο παλαιό Δημαρχείο, ο Δήμαρχος τόνισε πως θα βρεθεί νέα στέγη μετά από τη διενέργεια διαγωνισμού. Υπήρξαν προτάσεις για στέγασή τους στο χώρο της λαϊκής αγοράς δίπλα στο ΚΤΕΛ ή για εκμίσθωση άλλου κτηρίου από το Δήμο.

Στο τέλος, ψηφίστηκε ομόφωνα η πρόταση του Δημάρχου για μεταφορά του υποκαταστήματος του ΙΚΑ αρχικά στο παλαιό Δημαρχείο Αριδαίας ή στο αντίστοιχο του Εξαπλατάνου. Σε περίπτωση που καταστεί δύσκολο το παραπάνω εγχείρημα ή δεν ευδοκιμήσει η παραπάνω πρόταση, ο Δήμος θα καταφύγει στη λύση της εκμίσθωσης ιδιωτικού χώρου.





ΠΗΓΗ: karatzova.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *