Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Περιοδεία Ιωαννίδη στο Δήμο Πέλλας

Μήνυμα ενότητας και συστράτευσης για «το καλό του τόπου μας» όπως είπε, απηύθυνε ο Γιάννης Ιωαννίδης στην περιοδεία που έκανε τη Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου στα Γιαννιτσά.

Μιλώντας στα τοπικά στελέχη της ΝΔ ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας τόνισε ότι οι πάντες οφείλουν να λειτουργούν «με συνέπεια και πάθος για το καλό της ομάδας».

«Με ξέρετε χρόνια. Πάντα μάτωνα στην προσπάθεια για το καλό της ομάδας και όχι για τα προσωπικά συμφέροντα τα δικά μου ή των μελών της. Έτσι κάνουμε και τώρα και σε αυτήν την προεκλογική εκστρατεία για την Κεντρική Μακεδονία», τόνισε στα μέλη του ΔΣ της ΝΟΔΕ.

Στην περιοδεία του συναντήθηκε με φορείς και εκπροσώπους της εκκλησίας, της αστυνομίας και τους δημάρχους της περιοχής.

Πρώτος σταθμός του ήταν το μητροπολιτικό γραφείο των Γιαννιτσών, όπου έγινε δεκτός από τον Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλας και Αλμωπίας Ιωήλ. Ο Γιάννης Ιωαννίδης δήλωσε εντυπωσιασμένος από το κοινωνικό έργο της Μητρόπολης, καθώς 270 παιδιά παρακολουθούν δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα. Πληροφορήθηκε ότι μόλις την Κυριακή εγκαινιάστηκε το πρώτο κοινωνικό ιατρείο στα Γιαννιτσά, αλλά και για το κοινωνικό παντοπωλείο που λειτουργεί εδώ και δύο χρόνια.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης άκουσε επίσης τα προβλήματα των αστυνομικών του νομού κατά την επίσκεψη του στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας. Το κυριότερο αφορά την έλλειψη προσωπικού, καθώς στην Πέλλα, ένας αστυνομικός αντιστοιχεί σε 489 πολίτες.

Στις συναντήσεις με τους δημάρχους Γιαννιτσών Γρηγόρη Στάμκο και 'Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου ο κύριος Ιωαννίδης άκουσε τα θέματα που απασχολούν τους δήμους και ανανέωσε το ραντεβού του μαζί τους σε μία νέα ειδική σύσκεψη, στην οποία θα εξετασθούν τα θέματα που αφορούν στους πολίτες και την καθημερινότητα τους.

Ακόμη, απάντησε ότι θα μελετήσει το θέμα της οδικής σύνδεσης του δικτύου της Πέλλας με την ΠΑΘΕ και την Εγνατία Οδό, που αποτελεί και ένα από τα καίρια ζητήματα που απασχολεί τους κατοίκους.





ΠΗΓΗ: logospellas.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *