Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Σύσκεψη στο Μαξίμου με Βουλευτές της Κεντρικής Μακεδονίας

Η «αντάρτικη» υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα, στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, προκαλεί πονοκέφαλο στο Μέγαρο Μαξίμου και ο Πρωθυπουργός κάλεσε σήμερα τον επίσημο υποψήφιο Γιάννη
Ιωαννίδη και 20 βουλευτές της ΝΔ για να απαιτήσει τη στήριξή του.

Στη σύσκεψη συζητήθηκε το θέμα της εκλογής στην Περιφέρεια και μετείχε ο υποψήφιος της ΝΔ Γιάννης Ιωαννίδης και ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Παπαμιμίκος. Σκοπός ήταν να περιοριστούν τα παράπονα, να δοθεί από τον κ. Σαμαρά το μήνυμα της πανστρατιάς και να στηριχθεί από όλους και χωρίς επιφυλάξεις ο επίσημος υποψήφιος του κόμματος.

Στη σύσκεψη μετείχαν οι βουλευτές ΝΔ των νομών Σερρών, Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Ημαθίας, Κιλκίς, Πιερίας και Πέλλας. Πιο συγκεκριμένα, οι Ευθύμιος Καρανάσιος, Γιώργος Γεωργαντάς, Φωτεινή Αραμπατζή, Θεόφιλος Λεονταρίδης, Μενέλαος Βλάχβεης, Γιώργος Καρασμάνης, Ιορδάνης Τζαμτζής, Διονύσης Σταμενίτης, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Γεωργία Μπατσαρά, Αποστόλης Βεσυρόπουλος, Γιώργος Κωνσταντόπουλος, Κώστας Κουκοδήμος, Άννα Μάνη, Δημήτρης Χριστογιάννης, Θεόδωρος Καράογλου, Σάββας Αναστασιάδης, Κώστας Γκιουλέκας, Έλενα Ράπτη, Γιώργος Ορφανός.




ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *