Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Η Γιαταγάνα καθίζει στο σκαµνί τον Πάχτα!

Η Γιαταγάνα καθίζει στο σκαµνί τον Πάχτα!Μηνυτήρια αναφορά από τη βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που ζητά την τιµωρία του για πρόκληση σε διάπραξη κακουργήµατος και επηρεασµό εκλογικού σώµατος.

«Ισως οι εργαζόµενοι κάψουν κάποιο χωριό και να έχουµε ανθρώπινα θύµατα» προειδοποίησε ο δήµαρχος Αριστοτέλη, Χρήστος Πάχτας, αν στις εκλογές δεν επανεκλεγεί ο ίδιος και µπει φρένο στην εξόρυξη χρυσού. 

Στην αντεπίθεση, µε την κατάθεση µηνυτήριας αναφοράς προς τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πολυγύρου Χαλκιδικής κατά του δηµάρχου Αριστοτέλη, Χρήστου Πάχτα περνά η βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Χρυσούλα Γιαταγάνα, ζητώντας την παραδειγµατική τιµωρία του δηµάρχου. Αιτία; Η ανεκδιήγητη και προκλητική δηµόσια αναφορά του δηµάρχου ότι αν κυριαρχήσει στις εκλογές η άποψη «όχι στη συνέχιση των µεταλλευτικών δραστηριοτήτων» στην περιοχή «ίσως οι εργαζόµενοι κάψουν κάποιο χωριό. Θα έχουµε ανθρώπινα θύµατα»!









πηγή:toxwni.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *