Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014

Αιχμές Ιωαννίδη κατά Τζιτζικώστα

Στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης βρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας Γ. Ιωαννίδης. Συναντήθηκε με τον

υπουργό Θ. Καράογλου και στη συζήτηση που ακολούθησε αναφέρθηκε στον αντίπαλό του στη "μάχη" για την περιφέρεια, Α. Τζιτζικώστα. Εκτόξευσε βέλη κατά του Τζιτζικώστα τονίζωντας πως υπήρξαν προβλήματα και αμφισβητήσεις ανάμεσα στο υπουργείο και στην περιφέρεια με ευθύνη της περιφέρειας, ενώ χαρακτηριστικά είπε: "Είναι μεγάλα λάθη αυτά". Επίσης, τόνισε πως πρώτο μέλημας της υποψηφιότητάς του είναι να κρατήσει πάση θυσία τα νέα παιδιά που φεύγουν στο εξωτερικό. Τέλος, Θ. Καράογλου χαρακτήρισε τον Γ. Ιωαννίδη πετυχημένο και αυτοδημιούργητο άνθρωπο, υποσχόμενος ότι θα συστρατευθεί στο πλευρό του. 
 
 

Seleo.gr News

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *