Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Νεκρός στο διαμέρισμά του βρέθηκε ο ηθοποιός Philip Seymour Hoffman

Νεκρός στο διαμέρισμά του βρέθηκε ο ηθοποιός Philip Seymour HoffmanΈνας από τους σημαντικότερους νέους Αμερικανούς ηθοποιούς, ο 46χρονος Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, βρέθηκε σήμερα νεκρός στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν, ενώ ακόμα οι αρχές δεν έχουν δώσει πληροφορίες για τα αίτια του θανάτου του. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για θάνατο από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Μάλιστα, όπως λένε βρέθηκε στο μπάνιο του σπιτιού του με μια βελόνα καρφωμένη στο χέρι του.


Το περασμένο καλοκαίρι ο Χόφμαν είχε νοσηλευτεί σε κέντρο αποτοξίνωσης καθώς ήταν εθισμένος στην ηρωίνη.

Η ιατροδικαστική υπηρεσία και η αστυνομική διεύθυνση της Νέας Υόρκης διεξάγουν έρευνα.

O Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν είχε βραβευτεί με το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για το ρόλο του στην ταινία Capote (2005) και είχε λάβει άλλες δύο υποψηφιότητες για το ίδιο βραβείο για τις ταινίες Παιχνίδια Εξουσίας (Charlie Wilson's War, 2007) και Αμφιβολία (Doubt, 2008). Επίσης είχε εμφανιστεί σε πολλές ταινίες όπως Άρωμα Γυναίκας (Scent of a Woman, 1992), Twister (1996), Ξέφρενες Νύχτες (Boogie Nights, 1997), Ευτυχία (Happiness, 1998), Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι (The Big Lebowski, 1998), Μανόλια (Magnolia, 1999), Ο Ταλαντούχος Κύριος Ρίπλεϊ (The Talented Mr. Ripley, 1999), Almost Famous (2000), 25η Ώρα (25th Hour, 2002), Χτυπημένος από Έρωτα (Punch-Drunk Love, 2002), Επιστροφή στο Cold Mountain (Cold Mountain, 2003), Όταν Γνώρισα την Πόλυ (Along Came Polly, 2004) και M:I-III Επικίνδυνη Αποστολή 3 (Mission: Impossible III, 2006). Το 2010 έκανε το σκηνοθετικό ντεμπουτο με την ταινία Jack Goes Boating‎ και το 2012 πρωταγωνίστησε στην ταινία The Master σε σκηνοθεσία του Πολ Τόμας Άντερσον.





πηγή:ertopen.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *