Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

''Ποζαροκούλουμα 2014'' στο Άνω Λουτράκι (pics)

Το καθιερωμένο τους ραντεβού έδωσαν και τη φετινή Καθαρά Δευτέρα οι κάτοικοι της Αλμωπίας στο Άνω Λουτράκι, όπου γιόρτασαν τα ''Ποζαροκούλουμα''. Πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους
και αρκετοί τουρίστες, συμμετείχε στην πολύ ωραία εκδήλωση που διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος Λουτρακίου ''Το Πόζαρ'', δίνοντας μια ευχάριστη νότα διασκέδασης στη σημερινή βροχερή πρώτη μέρα της Σαρακοστής. 


Όλοι δοκίμασαν τα παραδοσιακά εδέσματα που επιβάλλει το έθιμο, καθώς και άφθονο κρασί και τσίπουρο. Το κέφι περίσσευε, καθώς αρκετοί ήταν αυτοί που έσυραν το χορό, υπό τους ήχους της ορχήστρας ''Ήχος της Αλμωπίας''. Ακόμη, μικροί και μεγάλοι επιδόθηκαν στο εθιμικό πέταγμα του χαρταετού, αν και η σημερινή άπνοια δε βοήθησε ιδιαίτερα σε αυτό.


Το ραντεβού όλων ανανεώθηκε για του χρόνου, με την ευχή να υπάρχουν πάντα διάθεση και κέφι για τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τα ''Ποζαροκούλουμα''

































www.ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *