Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Ροζ βίντεο της Μέριλιν και τους Κένεντι δημοπρατείται την Τρίτη!

Βίντεο με τρίο της Μέριλιν και τους ΚένεντιΣτο «σφυρί» το ροζ βίντεο της διαχρονικής σταρ...

«Ροζ» βίντεο της Μέριλιν Μονρόε με τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζον Κένεντι και τον αδερφό του Ρόμπερτ, πρόκειται να δημοπρατηθεί την ερχόμενη Τρίτη και η είδηση έχει να έχει κατακλύσει το Διαδίκτυο.

Πρόκειται για ένα φιλμ 8 χιλιοστών, το οποίο κατέχει ο 56χρονος πρώην σωματοφύλακας διασημοτήτων του Χόλιγουντ, William Castleberry. Όπως δήλωσε ο Castleberry, κράτησε κρυφό το sex tape όλα αυτά τα χρόνια από σεβασμό στον σύζυγο της Μέριλιν και θρύλο του μπέιζμπολ Joe DiMaggio.

«Είναι αυθεντικό. Το είχα χρόνια στην κατοχή μου και δεν το δημοσίευα από σεβασμό στον DiMaggio», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η ταινία πρόκειται να πωληθεί μαζί με άλλα αναμνηστικά που έχει συλλέξει ο Castleberry.






Πηγή: Mirror.co.uk

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *