Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Πέθανε ο Γάλλος συγγραφέας Ιούλιος Βερν (24/3)

1905 πέθανε ο Γάλλος συγγραφέας Ιούλιος Βερν, που είχε γράψει μεταξύ άλλων τα μυθιστορήματα "Δώδεκα χιλιάδες λεύγες κάτω από τη θάλασσα" και "Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες".

1969 ο Ανδρέας Παπανδρέου συναντήθηκε στη Ρώμη με τον Ιταλό υπουργό Εξωτερικών Πιέτρο Νένι, ο οποίος του υποσχέθηκε κάθε δυνατή βοήθεια για τον αγώνα κατά της χούντας.

1934 Πεθαίνει ο Θεόφιλος, λαϊκός ζωγράφος, γεν. 1868.




Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook : Δείτε Τι Έγινε Σαν Σήμερα Στον Κόσμο


Μουσική 24/3
1949 Ο Βρετανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός, μουσικός και παραγωγός Nick Lowe (Nicholas Drain Lowe) γεννήθηκε στο Γουάλτον-ον-Θεμς της Αγγλίας. Έκανε καριέρα σαν σόλο τραγουδιστής αλλά υπήρξε παραγωγός πολλών καλλιτεχνών όπως Elvis Costello, The Damned και The Pretenders. Δημοφιλή τραγούδια του: "Cruel to Be Kind", "I Love The Sound of Breaking Glass" κ.α.

2008 Ο προσωπικός βοηθός των The Beatles, road manager και αργότερα αφεντικό της εταιρείας τους (Apple Corps Music), Neil Aspinall (Neil Stanley Aspinall 1941-2008) απεβίωσε σε ηλικία 66 ετών σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης από καρκίνο του πνεύμονα. Τον αποκαλούσαν και "the fifth Beatle" λόγω της προσφοράς του στο συγκρότημα. Ήταν παιδικός φίλος των Paul McCartney και George Harrison. Ανέλαβε το μάνατζμεντ των "σκαθαριών" μετά τον θάνατο του Brian Epstein το 1967.


Aθλητισμός 24/3
24/3/2009 Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Μπατατούδης καταδικάζεται από το Πρωτοβάθμιο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης σε κάθειρξη δέκα χρόνων χωρίς αναστολή για υπεξαίρεση 2,5 δισεκατομμυρίων δραχμών σε βάρος μετόχων της Intersat – Interactive. Σε περίπτωση που συλληφθεί θα οδηγηθεί στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή του.

24/3/1999 Διακόπτεται το Γιουγκοσλαβικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου λόγω των βομβαρδισμών του ΝΑΤΟ. Η Παρτιζάν έχει 66 και η Όμπιλιτς 64 βαθμούς. Στις 12/6/99 η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γιουγκοσλαβίας θα ανακηρύξει την Παρτιζάν πρωταθλήτρια

Παρακολουθήστε το trailer της σελίδας μας  ΕΔΩ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *