Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Παρέμβαση Ι. Τζαμτζή για τις αποσπάσεις των αστυνομικών του Νομού Πέλλας στον Έβρο

Με παρέμβαση του Βουλευτή Πέλλας κ. Ιορδάνη Τζαμτζή στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. κ. Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο, η Αστυνομική Δύναμη του Νομού Πέλλας που για 18 μήνες βρισκόταν συνεχώς στην τοποθεσία Ορεστιάδας Έβρου για την φύλαξη των συνόρων μετακινείται σε κοντινότερες περιοχές.

Ο κ. Τζαμτζής ζήτησε και εγγράφως από τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ τα εξής: «η Αστυνομική δύναμη του Ν .Πέλλας, που αποσπάται ανά τρίμηνο για την φύλαξη των συνόρων στον Έβρο και εδώ και 18 μήνες κατέχει συνεχώς την τοποθεσία Ορεστιάδα Έβρου, να μετακινείται εναλλάξ και σε άλλες κοντινότερες περιοχές όπως στους Ν .Δράμας, Ξάνθης, και Κομοτηνής, ώστε να υπάρχει εναλλαγή και να μην υπάρχει αδικία σε σχέση με άλλες αστυνομικές δυνάμεις άλλων Νομών ,που βρίσκονται στην Δράμα ή αλλού».



Ο Αρχηγός της ΕΛ. ΑΣ. ανταποκρίθηκε άμεσα στο δίκαιο αίτημα του κ. Τζαμτζή και με εντολή του από τους 23 Αστυνομικούς του Νομού Πέλλας που βρίσκονταν στην τοποθεσία Ορεστιάδας Έβρου , οι 14 μετακινήθηκαν αμέσως στη Δράμα και οι 9 στην Αλεξανδρούπολη και το επόμενο τρίμηνο όλοι οι Αστυνομικοί του Νομού Πέλλας που αποσπώνται για τη φύλαξη συνόρων θα πάνε στη Δράμα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *