Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Τρέλα! Οι φανταστικές εμφανίσεις των 32 του Μουντιάλ (pics)

Η φαντασία του γραφίστα Rojito δημιούργησε 32 ξεχωριστές εμφανίσεις των ομάδων του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Δείτε και ταξιδέψτε μαζί του στην μεγάλη γιορτή της μπάλας που πλησιάζει!

Eίναι από τα κείμενα που δεν χρειάζονται πολλά λόγια καθώς μιλάει η εικόνα. Και για την ακρίβεια στο συγκεκριμένο η φαντασία του γραφίστα Rojito ο οποίος δημιούργησε 32 ξεχωριστές εμφανίσεις για τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στο επερχόμενο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Παίρνοντας κάτι χαρακτηριστικό από κάθε χώρα ή τη σημαία της, αποτύπωσε στην οθόνη αυτά που θα δείτε στη συνέχεια.

Περιμένουμε στα σχόλια την άποψή σας. Ποια είναι η ωραιότερη και ποια δεν βλέπεται;






























































































 
 
πηγη:sport24.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *