Κυριακή, 9 Μαρτίου 2014

Συγχαρητήρια επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρου Θεοδωρίδη στον Στρατηγό Πέτρο Γεωργίου

Με αφορμή την προαγωγή του Πέτρου Γεωργίου σε Αντιστράτηγο και Διοικητή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (Α.Σ.Δ.Υ.Σ.) ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή η οποία παραθέτεται παρακάτω:
«Στρατηγέ μου,

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την προαγωγής σας σε Αντιστράτηγο και την τοποθέτησή σας ως Διοικητή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (Α.Σ.Δ.Υ.Σ.). Επίσης θα ήθελα να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πολύτιμη προσφορά σας στο στράτευμα ως Διοικητής της ΙΙης Μ/Κ Μεραρχίας αλλά και στην κοινωνία της Έδεσσας και της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Η συνεργασία και ο διάλογος με όλους τους κοινωνικούς φορείς λειτουργεί θετικά στην κατεύθυνση της επίλυσης των προβλημάτων που ταλανίζουν τους πολίτες. Η Π.Ε. Πέλλας επιδιώκει και προάγει την επικοινωνία για την ανταλλαγή απόψεων με όλους τους κοινωνικούς φορείς για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην περιοχή μας και ο Ελληνικός Στρατός πρωταγωνιστεί σε αυτήν την προσπάθεια. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε την αγαστή συνεργασία μας για την επιχειρησιακή ετοιμότητα και την Εθνική Άμυνα της Πέλλα και της Κεντρικής Μακεδονίας και από τη νέα θέση σας. Το στράτευμα θέλει ανθρώπους σαν εσάς με πλήρη επίγνωση του σημαντικού ρόλου που επιτελείται, με πίστη και αφοσίωση στα ιδανικά του Ελληνικού Στρατού και της Πατρίδας. Εξάλλου η εντιμότητα και ο επαγγελματισμός ανταμείβονται».
Θεόδωρος Θεοδωρίδης
Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *