Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Ο Πλαστήρας δεν δέχθηκε τη συμμετοχή του ΕΑΜ στην κυβέρνηση (Σαν σήμερα 8/3)

1913 Η Βόρεια Ήπειρος έγινε ελληνική, μετά την υποχώρηση των τουρκικών δυνάμεων και την κατάληψη των Ιωαννίνων από τον ελληνικό στρατό.

1945 Στην Ελλάδα, ο πρωθυπουργός Πλαστήρας δεν δέχθηκε τη συμμετοχή του ΕΑΜ στην κυβέρνηση. Την ίδια στάση τήρησε και ο αντιβασιλέας.

1976 Ο Σιμόν Βίζενταλ ισχυρίζεται ότι 62 Ναζί εγκληματίες πολέμου ζουν στις ΗΠΑ.




Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook : Δείτε Τι Έγινε Σαν Σήμερα Στον Κόσμο

Μουσική 8/3
 
1945 Ο Αμερικανός τραγουδιστής, ντράμερ και ηθοποιός Micky Dolenz (George Michael Dolenz, Jr.) γεννήθηκε στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Το 1965 μετά από τηλεοπτικό κάστινγκ επιλέχτηκε σαν βασικός τραγουδιστής του τηλεοπτικού συγκροτήματος The Monkees. Έγραψε τις επιτυχίες του συγκροτήματος "Last Train to Clarksville" και "I'm a Believer". Ήταν φανατικός θαυμαστής των The Beatles και φίλος του George Harrison. Μετά το τέλος του τηλεοπτικού σόου η μπάντα διαλύθηκε και ακολούθησε σόλο καριέρα, χωρίς επιτυχία. Εργάστηκε στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, δανείζοντας την φωνή του σε ήρωες κινουμένων σχεδίων.

1958 Ο Βρετανός τραγουδιστής και συνθέτης Gary Numan (Gary Anthony James Webb) γεννήθηκε στο Χάμερσμιθ του δυτικού Λονδίνου. Είναι ένας από τους πρώτους μουσικούς που έβαλε synthesizers στην rock μουσική και πρωτοπόρος της new wave, synthpop και electronic μουσικής. Έγινε δημοφιλής με την κυκλοφορία του τραγουδιού "Cars" το 1979.



Αθλητισμός 8/3
 
8/3/2002 Κυκλοφορεί το πρώτο φύλλο της αθλητικής εφημερίδας ''Goalnews'' με επικεφαλής τον δημιουργό του ''Sportime'' Χάρη Ξύδη

8/3/2001 Δύτες ανασύρουν από το βυθό της λίμνης Coniston της Cumbria τα συντρίμμια του σκάφους του Donald Campbell, που σκοτώθηκε το 1967 επιχειρώντας να σπάσει το ρεκόρ ταχύτητας στο νερό

8/3/1999 Πεθαίνει ο Joe Di Maggio σε ηλικία 84 ετών. Ο 9 φορές πρωταθλητής σε World Series είχε υποβληθεί σε εγχείρηση για καρκίνο στους πνεύμονες τον  Οκτώβριο

Παρακολουθήστε το trailer της σελίδας μας  ΕΔΩ

 

 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *