Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Σάββατο 8/3 τα Ζώδια!

Τα λάθη μου είναι η ζωή.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Είστε κάπως φευγάτοι για αυτό δε νιώθετε ότι δεσμεύεστε να κάνετε περισσότερα πράγματα. Η φιλική σας συμπεριφορά θα σας βοηθήσει να μαγνητίσετε με ευκολία άτομα που σε κάτι μπορεί να σας εξυπηρετήσουν.
Ερωτικά: Επειδή είστε στα κέφια σας σίγουρα θα δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό. Μόνο οι ελεύθεροι μην ανοιχτείτε σε πολλά ερωτικά μέτωπα γιατί μπορεί να μην έχετε την δύναμη να αντεπεξέλθετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Η γενική σας εικόνα είναι βελτιωμένη γιατί έχετε την προσωπική διάθεση να κάνετε κάποιες πολύ έξυπνες κινήσεις για να βρεθείτε και πάλι μπροστά.



ΤΑΥΡΟΣ 

Γενικά: Έχετε μπει στα βαθιά αλλά χωρίς να πνίγεστε γιατί οι ανάγκες σας δεν είναι τέτοιες που σας ζορίζουν ή σας δημιουργούν μια άλλη πραγματικότητα.
Ερωτικά: Το μυαλό σας γυρνάει συνέχεια σε έναν Υδροχόο και η σκέψη του σας μονοπωλεί το ενδιαφέρον, χωρίς να σημαίνει ότι μπορεί τελικά να υποτιμήσετε την μοίρα που μερικές φορές παίζει τα δικά της παιχνίδια ίσως με ένα Λιοντάρι ή Τοξότη.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μια καλή αίσθηση της οικονομίας και με όλα τα πρακτικά θέματα τα πάτε καλά γιατί είστε άτομα της ύλης. Εκεί που απογοητεύεστε, όλο και κάτι βρίσκετε και βγαίνετε από το πρόβλημα.



ΔΙΔΥΜΟΙ 

Γενικά: Είστε σε καλή φάση αλλά η μεγάλη σας επιθυμία να εισακουστεί η γνώμη σας ή οτιδήποτε μπορεί να μην είναι και τόσο εύκολο, επειδή θα υπάρχει διάσταση απόψεων.
Ερωτικά: Έχετε μια προσωπική γνώμη και ίσως αυτό να σας ζορίζει γιατί μπερδεύεστε και δεν ξέρετε τι να αποφασίσετε αν σχετίζεστε με Ιχθύ. Ίσως να νιώσετε διχασμένοι ή μπλοκαρισμένοι αλλά με την πολύ την σκέψη στο τέλος κάτι θα βρείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάτι καινούργιο πάει να ξεκινήσει στον ορίζοντα και σίγουρα θα είναι αυτό που θα σας ανανεώσει επαγγελματικά και κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Γενικά: Η ψυχολογία σας πιθανόν να έχει μεταπτώσεις γιατί δεν ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε και μια είστε προς τη μια κατεύθυνση και μια προς την άλλη, κυρίως όταν είναι να πάρετε αποφάσεις.
Ερωτικά: Αν είστε μέσα σε δυο σχέσεις θα χρειαστεί να πάρετε την τελική απόφαση. Δεν θα είναι εύκολο γιατί το πρώτο πρόσωπο σας κάνει για το ένα και για το άλλο δεν σας κάνει. Καλύτερα να βρείτε τον αληθινό έρωτα στην ζωή σας για να λειτουργήσετε καλύτερα.
Καριέρα & Οικονομικά: Κρατείστε το τιμόνι σταθερό γιατί θα νομίζετε ότι όλα πάνε να χαλάσουν με την εισαγωγή νέων στοιχείων και πληροφοριών που μπορεί και να μην στέκουν κιόλας.



ΛΕΩΝ 

Γενικά: Έχετε κάποιες πολύτιμες πληροφορίες οι οποίες σίγουρα θα σας αυξήσουν το ενδιαφέρον για να έρθετε σε επαφή με ένα φιλικό κύκλο ή με μια ομάδα η οποία θα σχετίζεται με εσάς και τα ενδιαφέροντα σας.
Ερωτικά: Έχετε την εξυπνάδα να αποφύγετε τις εντάσεις και ίσως ξεφορτωθείτε μια κατάσταση πολύ δύσκολη. Υπάρχει ένα πρόσωπο που σας ξεγλιστράει σαν χέλι και κυρίως αν είναι Ιχθύς υπάρχει μεταξύ σας ανταγωνισμός και εμπόδια στην επικοινωνία.
Καριέρα & Οικονομικά: Ενώ μπορεί να βλέπετε ότι κάτι καλό πάει να γίνει μπορεί να μην είναι ξεκάθαρες οι συνεργασίες σας και δεν ξέρετε τελικά τι πρέπει να κάνετε. Κρατήστε τις αποστάσεις και να είστε με χαρτί και μολύβι αν δεν θέλετε να έχετε μπλεξίματα.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Η προσωπικότητά σας μερικές φορές μεταβάλλεται και δεν θα είναι για το καλό σας αν αλλάζετε κάθε λίγο και λιγάκι. Προσέξτε τα ανακατέματα και κυρίως τα λεγόμενα που θα μεταφερθούν.
Ερωτικά: Είστε διασπασμένοι γιατί δεν θεωρείτε ότι όλο αυτό που γίνεται είναι εύκολο και κυρίως αν σχετίζεστε με Δίδυμο ή Ιχθύ. Η λογική σας βοηθάει περισσότερο για αυτό να τα βάλετε κάτω για να μην υπάρχουν προβλήματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Η διαφορά σας με ένα άτομο σε επίπεδο περισσότερο απόδοσης και ποιότητας ίσως να μην σας βοηθάει τόσο πολύ. Για αυτό καλύτερα να δουλέψετε πιο ομαδικά και περισσότερο οργανωμένα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Θα έχετε μια πολύ καλή αίσθηση των πραγμάτων και τώρα θα δείτε ότι υλοποιούνται καταστάσεις που θα σας κάνουν να είστε αρκετά ανοικτοί και κύριοι των γνώσεών σας.
Ερωτικά: Η δοτική σας στάση βοηθάει στο να ανοίξετε ένα κανάλι επικοινωνίας με ένα άτομο που μπορεί να είχατε απομακρυνθεί για ένα διάστημα. Το άλλο σας μισό δεν είναι πάντως πολύ μακριά αλλά πρέπει να τα βρείτε πρώτα με τον εαυτό σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποια μπερδέματα τα οποία ίσως να σας δημιουργούν ένα χάος γιατί δεν ξέρετε προς τα πού θα κινηθείτε. Η μεγάλη σας ευλυγισία ίσως να βοηθήσει να κλείσετε μια δουλειά, κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Η προσωπική σας γνώμη μερικές φορές είναι πολύ πιο ξεκάθαρη και κυρίως ανεξάρτητη και ο λόγος είναι ότι χρειάζεστε ένα είδος αυτονόμησης το οποίο δεν είναι εύκολο αυτή την στιγμή.
Ερωτικά: Χρειάζεστε ένα ιδιαίτερο κώδικα επικοινωνίας ο οποίος θα σας βοηθήσει να αλλάξετε ένα λάθος κομμάτι που ίσως να υπάρχει μεταξύ εσάς και ενός Δίδυμου. Το συναίσθημά σας είναι αυτό που θα σας βοηθήσει στο να αλλάξετε τα δύσκολα δεδομένα.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες οι οποίες σας αποσπούν από τον στόχο σας και κυρίως έχουν να κάνουν με τον τρόπο που επικοινωνείτε. Για αυτό συντονιστείτε καλύτερα για να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε.



ΤΟΞΟΤΗΣ 

Γενικά: Έχετε μεγάλη ικανότητα στο να γνωρίζετε νέα άτομα τα οποία σας δημιουργούν καλύτερη διάθεση γιατί ο στόχος σας είναι να δώσετε τις γνώσεις σας αλλά και την φιλοσοφία που έχετε σε κάποια θέματα τα οποία είναι σημαντικά για το ευ ζην το δικό σας.
Ερωτικά: Η επαφή με Δίδυμο ίσως να σας δώσει καλύτερα αποτελέσματα αν μπορείτε μεταξύ σας να ανοίξετε τα χαρτιά σας και να πείτε αλήθειες που μόνο εσείς ξέρετε. Επίσης η οποιαδήποτε σχέση σας αυτή την περίοδο είναι ευάλωτη γιατί εσείς έχετε μεγάλες ευαισθησίες. Καιρός να δυναμώσετε για να μην εμποδίζεστε από λάθος κρίσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν προοπτικές οι οποίες κατά κάποιο τρόπο σας υποχρεώνουν να εκφράσετε περισσότερο την γνώση σας αλλά και να είστε όσο μπορείτε πιο διευκρινιστικοί σε θέματα που υπάρχουν ασάφειες γιατί ό, τι κλείσετε πρέπει να είστε σίγουροι.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Γενικά: Η καθημερινότητά σας ίσως να είναι καταμερισμένη σε πολλές δουλειές λόγω των αρκετών και διαφορετικών κομματιών πάνω στα οποία έχετε να εργαστείτε.
Ερωτικά: Η προσωπική σας ζωή μερικές φορές γίνεται δύσκολη γιατί δεν μπορείτε να επικοινωνείτε τόσο εύκολα. Για αυτό καλό θα ήταν να προσπαθείτε να έρθετε πιο κοντά ακόμα και μέσα από αντιξοότητες. Η σχέση με Δίδυμο ή Υδροχόο δεν και η πιο εύκολη.
Καριέρα & Οικονομικά: Πιθανόν να πρέπει να εκτεθείτε σε πολύ κόσμο και αυτό να σας κάνει να νιώσετε είτε ντροπή είτε συστολή. Το καλό όμως είναι ότι θα έχετε κάποιες καλά αποτελέσματα και κυρίως αν συνεργάζεστε με έναν Ιχθύ.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά: Η κατάστασή σας είναι καλή γιατί η Αφροδίτη σας βοηθάει και από την άλλη έχετε μεγαλύτερο θάρρος για να αντιμετωπίσετε όλες τις δυσκολίες που μπορεί να σχετίζονται με κάτι από το παρελθόν σας.
Ερωτικά: Η φωτεινή άποψη της ζωής είναι αυτό που σας βοηθάει να πηγαίνετε καλύτερα στα προσωπικά σας. Όσο πιο πολύ την κρατάτε τόσο πιο πολύ θα έχετε πρόοδο και στο πρόσωπο του άλλου ατόμου θα βλέπετε μόνο το καλό. Η επαφή με Παρθένο δεν είναι εύκολη αλλά κάτι πάει να σας πει.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή κανονίζατε από καιρό να κάνετε μια κίνηση που κατά κάποιο τρόπο να σας δώσει τα εχέγγυα, καλό είναι να μην διασπαστείτε και στραφείτε προς άλλες κατευθύνσεις.



ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά: Έχετε μια θεώρηση των πραγμάτων πολύ διαφορετική από άλλες φορές και ίσως να μην βοηθάει να συγκροτηθείτε και να βρείτε την ισορροπία σας. Χρειάζεται επίσης αν νιώθετε εξάντληση να καθίσετε στο σπίτι και να ξεκουραστείτε ή να σταματήσετε τις πολλές επαφές που κουράζουν.
Ερωτικά: Νιώθετε αναστάτωση γιατί δεν ξέρετε πως ακριβώς να χειριστείτε είτε τον εκνευρισμό που νιώθετε είτε μια γενική κατάσταση που σας δημιουργεί ανασφάλεια. Καλύτερα αν έχετε μάθει κάτι που μπορεί να επηρεάζει την σχέση σας, να το πείτε στο ίδιο το άτομο παρά να το μεταφέρετε σε φίλους.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να το πιάσετε από πολλές μεριές το θέμα που σας απασχολεί γιατί με αυτόν τον τρόπο θα δείτε με σφαιρικότητα όλα σας προβλήματα και μαζί και τις λύσεις τους. Η λογική μαζί με το συναίσθημα μπορεί να συγκρουστούν σήμερα.





ΠΗΓΗ: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *