Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Συνελήφθη επ' αυτοφώρω …επαγγελματίας διαρρήκτης ΙΧ στην Βέροια

Συνελήφθη χθες επ’ αυτοφώρω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας άνδρας 30 ετών ... για κοπή σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

Ο 30χρονος, αφού έσπασε το τζάμι του Ι.Χ. αυτοκινήτου ενός 53χρονου, αφαίρεσε διάφορα αντικείμενα, πλην όμως έγινε αντιληπτός από περιπολούντες αστυνομικούς και συνελήφθη.

Σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον προαναφερόμενο βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης με τον ίδιο τρόπο αφαίρεσε ή επιχείρησε να αφαιρέσει διάφορα αντικείμενα από σταθμευμένα οχήματα στην πόλη της Βέροιας.

Πιο συγκεκριμένα:
πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας (19.03.2014) διέρρηξε το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο μίας 56χρονης, χωρίς να αφαιρέσει οτιδήποτε.
πρώτες πρωινές ώρες επίσης της ίδιας ημέρας (19.03.2014) διέρρηξε το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο ενός 61χρονου, χωρίς να αφαιρέσει οτιδήποτε.
βραδινές ώρες της 22.02.2014, αφού έθραυσε τζάμι του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου ενός 54χρονου, αφαίρεσε δύο ζευγάρια γυαλιά αξίας περίπου 300 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ.
βραδινές ώρες της 26.02.2014, αφού έθραυσε τζάμι του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου ενός 39χρονου, αφαίρεσε τρεις τενεκέδες με ελαιόλαδο αξίας 180 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ.
βραδινές ώρες ομοίως της 26.02.2014, αφού έθραυσε τζάμι του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου ενός 46χρονου, αφαίρεσε είδη σούπερ μάρκετ αξίας 50 ευρώ και διάφορα εργαλεία αξίας περίπου 100 ευρώ.
απογευματινές ώρες της 13.03.2014, αφού έθραυσε τζάμι του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου που είχε ενοικιάσει ένας 46χρονος, αφαίρεσε διάφορα προσωπικά του έγγραφα και αντικείμενα.
βραδινές ώρες της 14/15.03.2014, αφού έθραυσε τζάμι του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου εταιρείας, αφαίρεσε την κεντρική κονσόλα, την εγκατάσταση ρυθμίσεων θερμοκρασίας (κλιματιστικό οχήματος) και το σύστημα ελέγχου πέδησης του οχήματος.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.


Seleo.gr News

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *