Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Το...''Βιβλιόδενδρο'' του Δήμου Σκύδρας

Η υποστήριξη και η διάδοση της ανάγνωσης και του βιβλίου προωθείται με κάθε πρόσφορο τρόπο από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Σκύδρας. Πριν λίγο καιρό, μάλιστα, ως ενισχυτικές
δράσεις θεσπίστηκαν «Οι βιβλιοπροτάσεις» και δημιουργήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου, www.skydra.gr,ο σύνδεσμος «Βιβλιο-Λόγος».

Τώρα, και με αφορμή τις επικείμενες παγκόσμιες ημέρες βιβλίου,(2 και 23 Απριλίου). ο Δήμος Σκύδρας έχει σχεδιάσει, και θέτει αμέσως σ΄εφαρμογή την πρωτοβουλία με τον τίτλο «Βιβλιόδενδρο».

Το ελαιόδενδρο, λοιπόν, που βρίσκεται μπροστά στο κτήριο του Δημαρχείου θα στολιστεί με αυτοσχέδιους, ποικιλόχρωμους, χάρτινους σελιδοδείκτες που θα κληθούν να κατασκευάσουν ή να προμηθευτούν από το Δήμο μικροί και μεγάλοι συμπολίτες μας. 

Στους σελιδοδείκτες θ΄αναγράφεται από τους συμμετέχοντες τ΄ονοματεπώνυμο τους και προαιρετικά το ονοματεπώνυμο συγγραφέα – ποιητή της αρεσκείας τους κι επιπρόσθετα κάποιο έργο του.

Η συμπλήρωση σελιδοδεικτών μπορεί να γίνει και κατόπιν τηλεφωνικού ή ηλεκτρονικού αιτήματος.

Για πληροφορίες, παράδοση – παραλαβή σελιδοδεικτών είναι διαθέσιμα τα στελέχη: Ελένη Παπαδοπούλου (τηλ.2381351960 – ηλ/κή δ/νση: librarysk@skydra.gov.gr - Δημοτική Βιβλιοθήκη) και Δημήτρης Αλεξανδρίδης(τηλ.2381351802 – ηλ/κή δ/νση: gra.dimarxou@skydra.gov.gr – Δημαρχείο).

Αναμένοντας, ταυτόχρονα, χορηγούς που θα προσφέρουν κάποιο βιβλίο για να διανεμηθεί μέσω κλήρωσης στους συμμετέχοντες, προτρέπουμε και προσκαλούμε άπαντες να δώσουν το δικό τους στίγμα στο «Βιβλιόδεντρο» του Δήμου μας, διότι «ευτυχώς δι΄ημάς εγεννήθη ο Γουτεμβέργιος». 



Γραφείο Τύπου Δήμου Σκύδρας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *