Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Ο Ορφέας Ριζαρίου Κυπελλούχος ΕΠΣ Πέλλας!

Στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Πέλλας που τελείωσε πριν από λίγο στο Στάδιο της Έδεσσας, το Ριζάρι κέρδισε στην παράταση το Μάνδαλο με σκορ 3-2 και αναδείχθηκε Κυπελλούχος της ΕΠΣ Πέλλας.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες με σκορ 2-2. Το Μάνδαλο αν και προηγήθηκε με 2-0 με τα γκολ του Σαββίδη και Γκότση (πέναλτι) στο α΄ημίχρονο, τελικά ισοφαρίσθηκε με δύο γκολ του Παπουλίδη και ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση, όπου με γκολ του Μπόζαρλη στο 104 ΄το Ριζάρι πήρε τη μεγάλη νίκη και μαζί το Κύπελλο της ΕΠΣ Πέλλας. Ο Διαιτητής του αγώνα Μιχαηλίδης, έδειξε δύο κόκκινες κάρτες, μία για κάθε ομάδα, σε Γαβριηλίδη από το Μάνδαλο και Καραμαλάκη από το Ριζάρι.

Σημειώνεται ότι η ομάδα του Μανδάλου δεν παρέστη στην απονομή, διαμαρτυρόμενη για την διαιτησία.

Ενώ σύμφωνα με το orfeasrizariou.blogspot.gr, αλγεινή εντύπωση προκάλεσε σε φίλους, ποδοσφαιριστές, προπονητή και Δ.Σ. του Ορφέα Ριζαρίου η απρεπής και αγενής συμπεριφορά του προέδρου της Ε.Π.Σ. Πέλλας κ. Άλκη Νουσηκύρου, ο οποίος αφού παρευρέθηκε στον σημερινό (5.3.2014) τελικό κυπέλλου, αμέσως μετά την λήξη του αγώνα αποχώρησε σκόπιμα από το γήπεδο ΔΙΧΩΣ να πραγματοποιήσει την απονομή κυπέλλου στους ποδοσφαιριστές της. Παράλληλα οι ποδοσφαιριστές του Ορφέα ανέμεναν όντας ταλαιπωρημένοι από το βαρύ αγωνιστικό τερέν, για μεγάλο χρονικό διάστημα την προσέλευση μέλους του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Πέλλας προκειμένου να πραγματοποιήσει την απονομή. Τέτοιες ενέργειες καταφέρνουν να στείλουν το ποδόσφαιρο του Νομού μας δεκαετίες πίσω και μας θλίβουν ιδιαίτερα ενώ κάποιοι θα πρέπει να αναλογιστούν της ευθύνες τους. 



karatzova/orfeasrizariou.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *