Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Ευχαριστήριο Δημάρχου Έδεσσας για το Εδεσσαϊκό Καρναβάλι

Για άλλη μία χρονιά το Εδεσσαϊκό Καρναβάλι ήταν μία εντυπωσιακή εκδήλωση που έδωσε χρώμα και έντονη ζωή στην πόλη. Πίσω όμως από τη μεγάλη αυτή γιορτή υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δούλεψαν με συνέπεια και αποτελεσματικότητα για να χαρούμε όλοι μας μία άψογη διοργάνωση.

Για το λόγο αυτό θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στη διοργάνωση και τη διεξαγωγή του φετινού Εδεσσαϊκού Καρναβαλιού.

Την Επιτροπή του Καρναβαλιού που για άλλη μια φορά οργάνωσε με επιτυχία την εκδήλωση, την Πρόεδρο της ΔΗΚΕΔΕ κ. Νατάσα Ιατρίδου που ασχολήθηκε με μεγάλη αποτελεσματικότητα και κατάφερε να μειώσει το κόστος και να βελτιώσει την ποιότητα της διοργάνωσης, την Ελληνική Αστυνομία, την Πυροσβεστική, τους εργαζόμενους της ΔΗΚΕΔΕ και της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Έδεσσας, όλους τους φορείς και τις επιχειρήσεις που οργάνωσαν άρματα, όπως επίσης και όλους τους καρναβαλιστές που είναι η ψυχή του καρναβαλιού.


Δημήτρης Γιάννου

Δήμαρχος Έδεσσας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *