Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Ο Αστέριος Αντωνίου νέος πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Πέλλας

Μετά από μια μεγάλη εκλογική διαδικασία και μια αναμέτρηση στήθος με στήθος, ο Αστέριος Αντωνίου είναι από το βράδυ της Τετάρτης ο νέος πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Πέλλας.

Η Γενική Συνέλευση ξεκίνησε στις 6 μ.μ. στην αίθουσα της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας. Υποψήφιοι ήταν ο απερχόμενος Πρόεδρος της ΕΠΣ Άλκης Νουσυκήρου, ο Αστέριος Αντωνίου κι ο Αντώνης Γιούρος. Οι εκλέκτορες προέρχονταν από 82 σωματεία αντί για 84, καθώς υπήρχε θέμα ασυμβίβαστου με τον Εθνικό Γιαννιτσών και τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης (Νουσυκήρου κι Αντωνίου αντίστοιχα είναι μέλη των διοικήσεών τους).


Μετά από τις ομιλίες των υποψηφίων, ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία. Για πρωτη φορά υπήρχαν 2 ψηφοδέλτια, ένα για την ανάδειξη προέδρου κι ένα για τα μέλη του ΔΣ.


Στον πρώτο γύρο νικητής αναδείχθηκε ο Άλκης Νουσυκήρου, χωρίς όμως να συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό ψήφων για να εκλεγεί. Έλαβε 34 ψήφους, έναντι 28 του Αστέριου Αντωνίου και 19 του Αντώνη Γιούρου, ενώ ένα ψηφοδέλτιο ήταν άκυρο. Στη δεύτερη ψηφοφορία, ο κύριος Αντωνίου συγκέντρωσε 42 ψήφους έναντι 40 του αντιπάλου του, και με αυτή την οριακή διαφορά αναδείχθηκε πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας.


Ο νέος πρόεδρος, ο οποίος έχει διατελέσει παλαιότερα μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ Πέλλας, αφού ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, δήλωσε πως θα κάνει τα πάντα για να έχει το ποδόσφαιρο του νομού μας τη θέση που του αρμόζει στον ελληνικό ποδοσφαιρικό χάρτη.




ΠΗΓΗ: matiespellas.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *