Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Κύματα σκέπασαν το τουρκικό πλοίο (vid)

Κύματα σκέπασαν το τουρκικό πλοίο (vid)Οι προσπάθειες των αρμόδιων αρχών, να αποκολλήσουν από τα βράχια το τουρκικό φορτηγό πλοίο που προσάραξε σε ακτή της Μυκόνου, τα ξημερώματα του Σαββάτου, δεν είχαν τελικά αποτέλεσμα.

Το μισοβυθισμένο, πλέον, Yusuf Cepnioglu, καθώς, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο από την επιφάνεια της θάλασσας ξεπροβάλλουν μόνο η γέφυρά του και μερικά από τα κοντέινερ, θεωρείται απίθανο να αποκολληθεί από τα βράχια και να απομακρυνθεί από την περιοχή.

Το μόνο ευχάριστο είναι ότι η περιοχή δεν απειλείται με περιβαλλοντική καταστροφή, καθώς η διαρροή καυσίμων έχει περιοριστεί.

Δείτε το video:












ΠΗΓΗ: crimenet.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *