Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Δευτέρα 28/4 τα Ζώδια!

Ελευθερία είναι να είναι κανείς υπεύθυνος απέναντι στον εαυτό του.


ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχεις ακόμα κάποιες δυναμικές εξάρσεις και θα χρειαστεί να τις βάλεις περισσότερο σε πρακτικά θέματα. Κυρίως να τακτοποιήσεις το θέμα ενός αυτοκινήτου που έχει προκύψει ξαφνικά και ό, τι αφορά σε όλες τις βλάβες που μπορεί να έχεις μέσα στο σπίτι ή στον χώρο της δουλειάς σου.
Έρωτας: Παραμένεις στην θέση σου και έχεις αποφασίσει να βρεθείς με το άτομο που είστε μαζί σε μια σχέση ισότιμη και όχι ο ένας να δίνει πολλά και ο άλλος λιγότερα. Αν πάντως πάρεις απόφαση να δώσεις τον εαυτό σου χωρίς να περιμένεις και πολλά θα είναι πιο δίκαιο για όλους. Μια πλατωνική σχέση που μπορεί να έχει δημιουργηθεί με έναν Παρθένο μπορεί να μην αναπτυχθεί εύκολα αν εσύ τελικά δεν κινηθείς προς τα εκεί.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να έχεις μεγαλύτερη αισιοδοξία αλλά και διπλωματία κάτι που λείπει από εσένα. Το ότι θα αποφασίσεις να βρεθείς με άλλα άτομα και να κάνεις συνεργασία ίσως για σένα να είναι ήττα γιατί θέλεις να το πάρεις όλο πάνω σου. Σκέψου το όμως καλύτερα.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Η συμφωνία που έχεις κάνει με διάφορα πρόσωπα μερικές φορές σε πνίγει και προτιμάς να είσαι πιο χύμα αυτή την περίοδο. Η απασχόλησή σου με διατροφή και γενικά με οτιδήποτε αφορά στην βελτίωση της εμφάνισής σου ή του λόγου σου, θα είναι ένα κομμάτι που θα χρειαστεί να ασχοληθείς περισσότερο.
Έρωτας: Έχεις αντιστάσεις στο να αφεθείς μέσα σε ένα ελεύθερο κλίμα γιατί υπάρχει ζήλεια από την πλευρά σου και δεν λειτουργείς καθόλου με ισοτιμία. Τον ίδιο σου τον εαυτό υποβιβάζεις με την ζήλεια γιατί κατά την γνώμη σου δεν αξίζεις. Είναι καιρός να το αλλάξεις για να προχωρήσεις και να νιώσεις καλύτερα. Με τον Καρκίνο υπάρχει σύμπνοια.
Καριέρα & Οικονομικά: Η σύνδεσή σου με άτομα που έχουν κατά την γνώμη σου υπευθυνότητα και ακεραιότητα είναι αυτό που σε βοηθάει και εσύ να αναβαθμιστείς και να επιζητήσεις την ποιότητα. Οι βεβιασμένες κινήσεις δεν ωφελούν αλλά ούτε και το να μην κάνεις κάτι. Χρειάζεται να βρεις την μέση οδό για να πετύχεις τις φιλοδοξίες σου.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Είσαι στην φάση που μπορείς να κάνεις πολλά αλλά εξαιτίας κάποιων συνθηκών ίσως παραμείνεις περισσότερο στην διάθεση και όχι στην πράξη. Η αναβολή δεν σε βοηθάει πουθενά και καλύτερα είναι να μην την αναζητήσεις. Ένας φίλος Σκορπιός μπορεί να σε έχει ανάγκη και θα χρειαστεί χωρίς να τον κρίνεις να τον βοηθήσεις.
Έρωτας: Η σημαντικότητα που μπορεί να σου δίνει ένας φίλος που δεν έχει όμως ακόμα καθορίσει τι θέλει ακριβώς από εσένα σου παρέχει δύναμη και κυρίως δεν σε αφήνει να μην τον σκέφτεσαι. Ο λόγος είναι ότι κάτι τρέχει από την πλευρά σου και από την δική του. Πιθανόν να παραμείνει όπως είναι γιατί δεν κάνει κανένας καμία κίνηση.
Καριέρα & Οικονομικά: Όταν έχεις στον νου σου ότι όλα θα πάνε καλά κάτι γίνεται στο τέλος. Για αυτό καλό είναι να κρατήσεις το ηθικό ακμαίο και να μην παρασύρεσαι από διάφορα πρόσωπα που λένε το μακρύ και το κοντό τους. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να πάρεις γρήγορα μια ευκαιρία που θα σου δοθεί.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η εικόνα σου θα έχει μια διαφορετικότητα και δεν θα είσαι όπως παλιά γιατί υπάρχει από την πλευρά σου μια αναρχία και δεν συμβιβάζεσαι εύκολα με κανένα. Νέοι φίλοι και ενδιαφέροντα θα σε κατακλύσουν. Μπορεί να έρχεται κόντρα βέβαια με τον παλιό σου χαρακτήρα και να μην νιώθεις μεγάλη ασφάλεια. Για αυτό φρόντισε να δεχτείς εύκολα την αλλαγή.
Έρωτας: Οι γρήγορες εναλλαγές θα σε βοηθήσουν να δράσεις περισσότερο και να κάνεις ξεκάθαρες κινήσεις που θα σου δώσουν την αυτοπεποίθηση και κυρίως την καλή ενέργεια που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις σε καλύτερη φάση με έναν Κριό.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείς να βάλεις ένα καινούργιο τούβλο στην δουλειά σου που θα είναι πολύ σταθερό γιατί υπάρχει αναγκαιότητα σε όλους τους τομείς να κάνεις αλλαγές. Χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις την εμπειρία σου για να κατοχυρώσεις το μελλοντικό σου βήμα.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχεις μια εσωτερική δύναμη η οποία σε βοηθάει να κατακτήσεις ένα τομέα ιδιαίτερο. Για αυτό θα κυριαρχήσεις σε ένα πεδίο που δεν τολμούσες και κυρίως το να ζητήσεις με ένα τρόπο που άλλες φορές δεν θα το έκανες γιατί το να ζητάς για σένα είναι μεγάλο ταμπού.
Έρωτας: Έχεις αντιληφθεί ότι όσο δεν φοβάσαι τόσο θα προχωράς μέσα στην σχέση σου. Κυρίως αν σχετίζεσαι με ένα άτομο που κατά την γνώμη σου δεν σου φέρεται ανάλογα και με τον σεβασμό που σου αξίζει. Για αυτό θα τολμήσεις να θίξεις ακόμα και κάποιες δομές που έχεις εσύ και τις θεωρείς ιερές αλλά όταν βάλλονται δεν αντέχεις να μην το δηλώνεις. Η σχέση με Ταύρο ή Σκορπιό θα δυσκολέψει για λίγο.
Καριέρα & Οικονομικά: Η καριέρα σου σιγά σιγά θα αλλάξει και θα πάει προς το καλύτερο. Το ζητούμενο είναι να γνωρίσεις εμπειρικά τι χρειάζεται να κάνεις για να μην βρεθείς εκτός παιχνιδιού. Το θέμα ενός ακινήτου ή ενός άμεσου οικονομικού θέματος θα σε απασχολήσει αρκετά αλλά στο τέλος θα το λύσεις.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Η εικόνα σου αποπνέει ομορφιά και διαφορετικότητα και αυτό κατά κάποιο τρόπο σου δημιουργεί ασφάλεια και ένα κομμάτι από την αυτοπεποίθησή σου κτίζεται από αυτά τα συναισθήματα. Όμως μην αφήνεις μισοτελειωμένες καταστάσεις που απειλούν την πολύτιμη ελευθερία σου.
Έρωτας: Έχεις καταλάβει ότι χρειάζεται να ρισκάρεις και λίγο για να βρεις τελικά το άτομο που σου πηγαίνει. Κάποιες παλιές πεποιθήσεις που σου ζητάνε να βάλεις το κεφάλι κάτω και να ακολουθήσεις πιστά ένα άτομο ακόμα και με τα στραβά του δεν σε εκφράζουν πλέον. Κυρίως απέναντι σε ένα Καρκίνο ανταποκρίνεσαι όπως σου έχει φερθεί και τίποτε παραπάνω.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν προοπτικές και, αν συγχρόνως σου γίνει μια πρόταση που αφορά στο εξωτερικό, θα δεις ότι όλα θα είναι πολύ πιο εύκολα και θα ανοιχτούν οι δρόμοι σου. Αρκεί να δουλέψει το σωστό ένστικτο που σε έχει σώσει τις περισσότερες φορές.



ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Είσαι στην φάση που χρειάζεσαι την αλήθεια αλλά μπορεί να πονάει περισσότερο από ό, τι νομίζεις. Ίσως τον τελευταίο καιρό να ζεις μέσα σε ένα ψέμα το οποίο είναι δύσκολο να το ανακαλύψεις γιατί αποτελεί ένα κομμάτι δικών σου ψευδαισθήσεων και αφορούν σε ό, τι έχει να κάνει με δημιουργία και ρίσκο.
Έρωτας: Η επαφή με Ιχθύ μπορεί να σου δίνει ένα έξτρα ρομαντισμό αλλά με έναν τρόπο σε πάει μακριά από τα δεδομένα που έχεις μέσα σου για το πώς πρέπει να είναι η σχέση και η συντροφικότητα. Δεν θεωρείς ότι η λύπη είναι σωστό συναίσθημα και τώρα μπορεί να παραβείς αυτόν τον κανόνα και να γίνεις θύμα και θύτης συγχρόνως. Ο Σκορπιός στέκεται πιο εύκολα δίπλα σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες ασάφειες τις οποίες θα πρέπει να δουλέψεις παραπάνω και να τις φέρεις εμπρός σου για να τις υλοποιήσεις. Το ζητούμενο είναι να πατήσεις γερά σε μια συνεργασία και να μην φοβάσαι ακόμα και να τα σπάσεις, αρκεί να μην χάσεις την προσωπική σου εκτίμηση.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Περνάς από μια φάση που νιώθεις ότι σου παίρνουν κάτι μέσα από τα χέρια ενώ στην κυριολεξία σου ανήκε. Επειδή μπορεί να σου βγουν ανασφάλειες για τα κεκτημένα ίσως χρειαστεί να παρατηρήσεις περισσότερο τον εαυτό σου για να δεις που διαστρεβλώνεις την πραγματικότητα.
Έρωτας: Μια συγκεκριμένη σχέση κινδυνεύει να περάσει κρίση επειδή πιθανόν να υπάρχουν ζητήματα κτητικότητας μεταξύ σας. Για αυτό μην αφήνεις το μικρόβιο της ζήλειας να σε παιδεύει γιατί θα χαλάσει κάτι καλό από το τίποτε. Ο Ταύρος πιθανόν να είναι ένα κομμάτι από την ζωή σου χωρίς να σημαίνει ότι δεν διαφωνείτε και δεν έχετε την διαφορετικότητα που χρειάζεται για να προχωρήσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να περνάς μια κρίση σε μια συνεργασία γιατί δεν γίνονται ακριβώς αυτά που έχετε συμφωνήσει αλλά κι εσύ παραμένεις σε μια διστακτικότητα γιατί φοβάσαι να προχωρήσεις χωρίς να πάρεις την γνώμη κάποιων ατόμων που υπολογίζεις. Η πιθανότητα να πάρεις χρήματα υπάρχει αλλά με όρους που ίσως δεν τους δεχτείς.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Η ανεξαρτησία που ήδη έχεις βγάλει στην επιφάνεια και η δράση θα σε βοηθήσει να βάλεις κάποιους μεγαλύτερους στόχους τους οποίους θα τους τηρήσεις ευλαβικά και κυρίως για να φανείς ότι μπορείς να κάνεις πράξη αυτό που θα πεις. Το καθημερινό σου πρόγραμμα χρειάζεται περισσότερο βαρύτητα και έλεγχο.
Έρωτας: Η σχέση με Ταύρο και κυρίως μέσα στον χώρο της δουλειάς σου είναι δύσκολη γιατί έχετε διαφορετικές πορείες και υποχρεώσεις. Η προσπάθεια που γίνεται κι από τους δυο είναι μεν φιλότιμη αλλά δεν αρκεί για να εξελιχτεί η σχέση. Από την άλλη η επικοινωνία με έναν Ιχθύ θα είναι πολύ πιο εύκολη και άνετη από άλλες φορές.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις διάφορα να αντιμετωπίσεις που δεν μπορείς να τα αποφύγεις γιατί θα έχεις μετά τα διπλά να κάνεις. Καλό είναι να διατηρήσεις την φόρα που έχεις πάρει και να μην την χαλάσεις από εδώ και από εκεί κάνοντας διάφορα πλάνα χωρίς όμως ουσιαστική δράση.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Ξεπέρασες κάποιες διαφορές που είχες με ένα πρόσωπο για αυτό τώρα υπάρχει μεγαλύτερη άνεση και δράση. Όμως θα παραμείνεις για λίγο σε μια επιθετική στάση γιατί δεν είσαι σίγουρος/η τι έχει επιλυθεί και τι όχι. Οι ασχολίες σου και τα χόμπι θα σε βοηθήσουν να ξεχάσεις κάποιες δύσκολες στιγμές.
Έρωτας: Το ξέρεις καλά ότι αν δεν κάνεις συμβιβασμό και δεν αποδεχτείς όπως είναι κυρίως τον Κριό ή τον Ζυγό θα υπάρχουν προβλήματα άλυτα. Για αυτό καλό είναι να έχεις ανοικτές τις κεραίες της καρδιάς σου. Ο Σκορπιός θα επανέρθει με φόρα και μπορεί να σου ζητήσει και συγνώμη για κάποια λάθος στάση.
Καριέρα & Οικονομικά: Η πορεία σου είναι ανοδική γιατί μπορεί με τον δικό σου μοναδικό τρόπο να έχεις βρει κάποιες ισορροπίες μεταξύ δουλειάς και οικογένειας και να είναι πλέον πολύ πιο εύκολα τα πράγματα.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχεις αναπτύξει κάποιες συμπεριφορές οι οποίες είναι αρκετά έξυπνες και αυτό σε εξελίσσει με κάποιο τρόπο. Η διαφορετικότητά σου πάντα θα υπάρχει σαν ένας δυναμικός πόλος προς την εξέλιξη. Μην το αφήσεις ποτέ αυτό και ας βρίσκεις μπροστά σου εμπόδια και αντιθέσεις.
Έρωτας: Χρειάζεται να προσγειωθείς περισσότερο για να ελέγξεις τις ανάγκες που υπάρχουν ακόμα και σε επίπεδο πολύ απλοϊκό. Ο λόγος είναι ότι μερικές φορές ξεχνάς τις λεπτομέρειες που όμως αυτές κάνουν την σχέση και την σωστή επαφή. Ο Κριός έχει κάτι να σου πει. Αν τα βρείτε και δεν τσακώνεστε ποιος θα είναι ο αρχηγός θα γίνει κάτι θετικό μεταξύ σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Η αντιμετώπιση μιας συνεργασίας είναι από την πλευρά σου πολύ συγκρατημένη, ίσως όμως να χρειαζόταν περισσότερο δυναμισμό για να δείξεις την αξία σου. Πρόσεχε τα έξοδά σου γιατί μπορεί να μαζευτούν πάρα πολλά.



ΙΧΘYΕΣ


Γενικά: Η φιλική σχέση με ένα πρόσωπο που σου λέει όμως αλήθειες που μπορεί να ενοχλούν ίσως διαταραχτεί και ο λόγος είναι ότι μερικές φορές έχεις μια απόλυτη συμπεριφορά η οποία δεν ταιριάζει στον ψυχισμό σου. Πάντως η απελευθέρωσή σου από ένα θέμα που σε απασχολεί θα είναι μια ένδειξη ότι έχεις το θάρρος να προχωρήσεις σε βαθιές τομές.
Έρωτας: Η συμπεριφορά σου αυτή την περίοδο είναι μέσα στην αγάπη γιατί σου βγαίνει από μέσα σου να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό και να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε σε έχει στεναχωρήσει. Η Αφροδίτη θα συνεχίσει να σου δίνει την μαγική ενέργειά της και στο χέρι σου είναι να δημιουργήσεις κάτι πολύ θετικό.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάπως το πάνω χέρι αλλά μπορεί και να μην το γνωρίζεις κυρίως στις συνεργασίες σου αφού έλαμψε κατά κάποιο τρόπο η αλήθεια. Εσύ συνεχίζεις τον ρόλο που σου δίνει επιτυχία και σε βγάζει από το δύσκολο τούνελ. Μην αφήνεις όμως άλλους να σε επηρεάζουν και να σου επιβάλλουν συνεργάτες που πιθανόν να μην σου πηγαίνουν καθόλου.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *