Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Διαμαρτυρία παραγωγών λαϊκών αγορών Βορείου Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση στην πλατεία Αριστοτέλους και πορεία προς το υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης πραγματοποίησαν παραγωγοί των λαϊκών αγορών στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησής τους, διαμαρτυρόμενοι για τις νέες προβλέψεις σχετικά με τη μεταβίβαση αρμοδιοτήτων για τις λαϊκές αγορές από τις Περιφέρειες στους Δήμους, τη διάκριση παραγωγών και εμπόρων, τη θέση των πάγκων κ.ά. 

Οι διαδηλωτές έκαναν καθιστική διαμαρτυρία στην πλατεία Αριστοτέλους για περίπου δέκα λεπτά και στη συνέχεια πορεία. Αντιπροσωπεία τους έγινε δεκτή από τον υπουργό Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρο Καράογλου, από τον οποίο ζητήθηκε να παρέμβει για να αποσυρθούν οι ρυθμίσεις και να τεθούν από την αρχή σε δημόσια διαβούλευση. 

Για αύριο, οι παραγωγοί προγραμματίζουν συγκέντρωση στις εννιά το πρωί έξω από την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας και την Τετάρτη το πρωί δωρεάν διανομή τροφίμων, που πωλούνται σε λαϊκές, στην Καμάρα.



ΠΗΓΗ: agelioforos.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *