Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Γεννήθηκα στην Αριδαία το 1967 και πέρασα τα μαθητικά μου χρόνια στο Βορεινό.

Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Αριδαίας το 1985. Έχω κάνει σπουδές στη Διοίκηση επιχειρήσεων και Marketing στο Πανεπιστήμιο του Cambridge στην Αγγλία. Μιλάω τέσσερις γλώσσες και είμαι κάτοχος αντίστοιχων πτυχίων γλωσσομάθειας. Κατέχω πιστοποιήσεις στη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών από Διεθνώς αναγνωρισμένα Εκπαιδευτικά Κέντρα, ενώ έχω παρακολουθήσει σεμινάρια στο Τμήμα Ερευνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Συνέδρια & εκθέσεις

Από το έτος 1992 ζω και εργάζομαι στην Αριδαία.

Έχω λάβει μέρος σε σεμινάρια και ημερίδες του κλάδου τροφίμων και ποτών σε θέματα που αφορούν στην πορεία των Ελληνικών εξαγωγών, στην παρουσίαση νέων προϊόντων στην Ευρωπαϊκή αγορά, στην κατάκτηση νέων αγορών σε τρίτες χώρες και στην εφαρμογή συστημάτων διασφάλισης ποιότητας από τις παραγωγικές μονάδες HACCP - ISO 9002.

Με αντικείμενο την έρευνα αγοράς στον κλάδο τροφίμων και ποτών, συμμετείχα σε Διεθνείς εκθέσεις στην Κύπρο, Γαλλία, Γερμανία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Πολωνία, στην Οδησσό της Ουκρανίας, στο Νοβοσιμπίρσκ της Σιβηρίας, στη Μόσχα και στη Σαουδική Αραβία.

Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

Από το έτος 2001 μέχρι σήμερα δραστηριοποιούμαι στον κλάδο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Σήμερα είμαι ιδιοκτήτης υδροηλεκτρικού ΜΥΗΣ εγκαταστημένης ισχύος 940 kwh με έδρα την Αγάθη Δωροθέας.

Γραμματέας Δημάρχου Χρήστου Μπίνου στο Δήμο Αριδαίας 2003 - 2006

Εργάστηκα στο Δημαρχείο Αριδαίας ως γραμματέας του Δημάρχου Χρήστου Μπίνου από τον Ιούνιο του 2003 έως και τον Δεκέμβριο του 2006.

Η αγάπη μου για το θέατρο και τον κινηματογράφο

Από τα μαθητικά μου χρόνια συμμετέχω ενεργά σε κάθε ερασιτεχνική προσπάθεια μέσα από Πολιτιστικούς Συλλόγους.

Είμαι ιδρυτικό μέλος και σήμερα Γενικός Γραμματέας των θεατρικών ομάδων «Έκφραση» Αλμωπίας στην Αριδαία και του Πολιτιστικού Σωματείου Προώθησης Θεατρικής και Κινηματογραφικής Τέχνης «Άρατος» με έδρα την Θεσσαλονίκη.

Η συνεχή μου ενασχόληση με το ερασιτεχνικό θέατρο με οδήγησε σε πτυχίο
 
Είμαι κάτοχος πτυχίου Υποκριτικής Θεάτρου – Κινηματογράφου και σήμερα κάνω πρακτική στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

Από το έτος 2006 μέχρι σήμερα ασχολούμαι με το θέατρο και τον κινηματογράφο συγγραφικά, σκηνοθετικά και ερμηνευτικά. Έχω διασκευάσει διηγήματα όπως αυτό του Βιζυηνού "Το αμάρτημα της μητρός μου", ενώ έχω ερμηνεύσει ρόλους σε δεκάδες θεατρικά έργα και ταινίες μικρού μήκους που έχουν προβληθεί ή διακριθεί σε Φεστιβάλ Κινηματογράφου στην Ελλάδα (Φεστιβάλ Δράμας, Αθηνών Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης) και στο εξωτερικό (Φεστιβάλ Βερολίνου, Λονδίνου).

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *