Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Απεδήμησε εν Κυρίω ο π. Πολύκαρπος Καλαϊτζόγλου

Απεδήμησε εν Κυρίω ο Πρωτοπρεσβύτερος Πολύκαρπος (κατά κόσμον Πολυχρόνης) Καλαϊτζόγλου του Λαζάρου, συνταξιούχος (από το 2011) έγγαμος εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Σαρακηνών.

Ο σεβαστός και ιδιαίτερα αγαπητός κληρικός εκοιμήθη την Παρασκευή της Ζωοδόχου Πηγής (25/4), ενώ η εξόδιος αξολουθία έγινε το Σάββατο 26/4, στις 16.00, στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Πολυκάρπης.

Ο π. Πολύκαρπος γεννήθηκε στις 3.7 του 1944 στη Θεσσαλονίκη. Χειροτονήθηκε διάκονος στις 15.12 και πρεσβύτερος στις 20.12 του 1970 από τον αείμνηστο Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κύριο Αλέξανδρο. Διετέλεσε επίσης εφημέριος στον Ι.Ν. Αγ. Επιφανίου Κορυφής ενώ παράλληλα υπηρέτησε ως θεολόγος στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Επί σειρά ετών μάλιστα ήταν Γυμνασιάρχης στο ακριτικό Γυμνάσιο Πολυκάρπης.



Ας είναι αιωνία η μνήμη του!


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΕΔΕΣΣΗΣ ΠΕΛΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *