Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Παρασκευή 4/4 τα Ζώδια!

Όταν ξέρεις κανείς να ακούει, μιλάει πάντα καλά.


ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Η συμμετοχή σου σε πολλά θέματα και σε φιλικές ομάδες θα σε βοηθήσει να «αναπνεύσεις» και να δοκιμάσεις όλες τις καινούργιες εμπειρίες.
Έρωτας: Επειδή ο πάγος σπάει πιο εύκολα από άλλες φορές θα δοκιμάσεις την τύχη σου με ένα Τοξότη. Η συμβατότητα δεν σε πηγαίνει καθόλου για αυτό δεν θα συμβιβαστείς καθόλου εύκολα σε καμία ψεύτικη σχέση.
Καριέρα & Οικονομικά: Η εμπειρία της πώλησης θα σου δώσει μεγαλύτερη αξία και κυρίως θα σε αναβαθμίσει σε καλύτερο επίπεδο. Ένα χέρι συνεργασίας θα σε βοηθήσει.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Νιώθεις ότι θα χρειαστείς μεγαλύτερη προσπάθεια με άτομα που δεν έχεις μεγάλη επικοινωνία. Η απομόνωση ως ένα επίπεδο μπορεί να σου κάνει καλό και να συμπληρώσεις κάποια κενά τα οποία έχουν ήδη δημιουργηθεί.
Έρωτας: Η συμπεριφορά ενός Τοξότη σε συγκινεί υπερβολικά αλλά φοβάσαι τις αντιδράσεις του γιατί δεν ξέρεις πώς να τον χειριστείς. Αντίθετα με τον Καρκίνο ή Σκορπιό μπορείς να τα πας πολύ καλά.
Καριέρα & Οικονομικά: Η αγοραστική σου διάθεση πιθανόν να είναι αρκετά ευέλικτη και να δεχτείς να συμβιβαστείς ακόμα και με θέματα που παλιά δεν θα τα έκανες. Η πιθανή συνεργασία με ένα άτομο σε ενοχλεί αλλά τουλάχιστον κάπου βοηθάει στο να προχωρήσεις.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Σήμερα νιώθεις ότι από μέσα σου βγαίνει μια εσωτερική δύναμη η οποία σε βοηθά να διαχειριστείς ακόμα και τα πιο δύσκολα προβλήματα που έχεις να αντιμετωπίσεις. Η γνώση σου κάνει πολύ καλό γιατί σε ανοίγει και σου δίνει μεγαλύτερη δύναμη.
Έρωτας: Η επαφή με έναν Ζυγό που μπορεί να έχει σχέση με το παρελθόν θα σου δώσει μια μεγάλη ανάσα και κυρίως νιώθεις ότι μπορεί να πάρεις το αίμα σου πίσω. Όμως παρόλα αυτά δεν θέλεις να κάτσεις στα αυγά σου. Πιθανόν να παίζεις και με ένα άλλο πρόσωπο που πιθανόν να είναι Ιχθύς.
Καριέρα & Οικονομικά: Η συνεργασία με άτομα που μπορεί να μην τα ξέρεις ή να μην έχεις καλή γνώση ενός αντικειμένου θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες και να αναδείξεις τις ικανότητες που έχεις.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχεις κατά κάποιο τρόπο απομονωθεί χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν περνάς καλά. Απλά ας το πούμε κάνεις συζητήσεις και επαφές κάπως κρυφές από τους υπόλοιπους γιατί έχεις ανάγκη κάπου να ξεκουράζεσαι και να μαζεύεις δυνάμεις.
Έρωτας: Η απόφασή σου στο πως θα συμπεριφερθείς σε ένα άτομο που έχετε κάποιες κόντρες θα σου δώσει μεγαλύτερη συναισθηματική άνεση. Το καλό είναι ότι είναι πιο εύκολο για σένα να μιλήσεις. Μια σχέση που σε απασχολεί αλλά είναι κάπως μυστική μπορεί να αφορά σε έναν Τοξότη.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις πολλές δυσκολίες γιατί νιώθεις ότι μερικές φορές πνίγεσαι επειδή πιέζεσαι πολύ. Το καλό είναι ότι μπορεί να ξεσπάσει αυτή η πίεση και να κινηθείς κάπως πιο χαλαρά. Οι συζητήσεις που γίνονται με ένα πρόσωπο που όμως δεν υπάρχουν αποδείξεις για τα λεγόμενα του μπορεί να σε αποπροσανατολίσουν.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Πιθανόν να είναι πιο εύκολο να αντιληφθείς την επιφάνεια μιας κατάστασης και να μην χρειάζεται να πας στο βάθος για να κάνεις κινήσεις. Το καλό είναι ότι θα αυτό που κάνεις θα το διαδώσεις και ίσως έρθεις σε επαφή με φίλους και άτομα που μπορεί να το προωθήσουν.
Έρωτας: Η φιλική σου διάθεση θα βοηθήσει να λυθούν κάποιες εντάσεις που κατά εποχές υπάρχουν λόγω του έντονου εγώ σου. Η πιθανότητα να ξεφύγεις από έναν Τοξότη είναι πολύ μικρή.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα σου δίνεται μεγαλύτερη ευκαιρία να ξεφύγεις από τα τετριμμένα και να κινήσεις καλύτερα τους μηχανισμούς. Κάποια χρήματα που περιμένεις για στήριξη ή για εκκίνηση μιας μικρής δουλειάς θα δεις ότι θα έρθουν άμεσα.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις να κάνεις πολλές δουλειές αλλά και κοινωνικές επαφές και ίσως να εκνευριστείς λίγο γιατί θα εξαντληθείς με τον πολύ κόσμο. Το καλό είναι ότι θα βρεθείς με νέους ανθρώπους και σίγουρα θα μάθεις καινούργια πράγματα. Αυτό που χρειάζεται να αποφύγεις είναι το κουτσομπολιό και τα σχόλια.
Έρωτας: Έχεις αφήσει πίσω τελείως μια παλιά εποχή γιατί πλέον δεν αντέχεις να κάνεις κινήσεις ψεύτικες ή μακριά από εσένα. Η επαφή με τον Δίδυμο μπορεί να μην σου δημιουργεί εύκολα ασφάλεια αλλά μερικές φορές ταιριάζεις τόσο πολύ μαζί του που αυτό σε συγκινεί. Η ιδιορρυθμία του Κριού σε κουράζει αλλά συγχρόνως σου αρέσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις μεγάλη κινητικότητα και προσπαθείς να κάνεις πολλές επαφές για να προλάβεις όλα τα δρώμενα που σου τυχαίνουν. Πιθανόν να θέλεις πολύ βαθιά να πάρεις νέες γνώσεις για να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου και συγχρόνως την επαγγελματική σου ανέλιξη.



ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχεις μια σημαντική άνεση και για αυτό θα νιώσεις ελάφρυνση από πολλές πλευρές. Μια φλασιά που μπορεί να έχεις ξαφνικά για ένα θέμα που σε απασχολεί και κυρίως θέμα σπουδών ή νομικό θα είναι καλή γιατί θα σε βοηθήσει να βρεις εξηγήσεις και λύσεις.
Έρωτας: Η ευκολία στο να διαχειριστείς ακόμα και ένα Παρθένο θα σε κάνει να ξεφύγεις από κάποιες οικονομικές διαμάχες που μπορεί να έχετε μαζί. Από την άλλη ο Υδροχόος δίνει γη και ύδωρ για να είσαστε μαζί.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προσπάθεια εξασφάλισης σε κάποια θέματα οικονομικά ίσως να μην γίνει με τον τρόπο που νομίζεις αλλά να έρθει από κάπου αλλού. Καλό είναι να ευγνωμονείς για όλες τις λύσεις.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Σου είναι δύσκολο να πεις τα πράγματα με το όνομά τους αλλά τουλάχιστον δεν θα αρνηθείς στον εαυτό σου αυτή την άνεση και την πολυτέλεια. Αρκεί να καταλάβεις ότι όλα θα είναι πολύ πιο απλά απ' ό, τι νομίζεις.
Έρωτας: Χρειάζεσαι εξυγίανση και ίσως μια άλλη πολιτική για να είσαι μαζί με ένα πρόσωπο που μερικές φορές δεν είναι και πολύ εύκολο να τα βρείτε. Μην βάζεις διάφορες υπόνοιες στο μυαλό σου γιατί μπορεί να χαλάσεις την ηρεμία της ψυχής σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται η ευελιξία σε οποιαδήποτε κίνησή σου για αυτό θα πετύχεις με τον τρόπο σου μια μεγάλη ευκαιρία αν έχεις όμως απλότητα και διπλωματία. Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου θα βγεις από κάποια αδιέξοδα που μπορεί να αφορούν σε μια ομαδική δουλειά.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες συναισθηματικές ανησυχίες. Παρόλο που έχεις την δύναμη με την επικοινωνία να τις ξεπεράσεις μπορεί να λυπάσαι και να παρασυρθείς από λύπη για άλλα άτομα. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες ίσως είσαι αρκετά αφηρημένος/η για αυτό να προσέχεις τσάντες, πορτοφόλια και όλα τα συναφή.
Έρωτας: Η παραπάνω ευαισθησία δεν βοηθά στο να καταλάβεις το άτομο που είσαι μαζί του. Αντίθετα μάλλον δυσχεραίνει την κατάσταση γιατί εσύ είσαι ένας άνθρωπος πολύ ελεύθερος και έξυπνος μαζί και ξέρεις ότι η λύπη ποτέ δεν είναι αληθινή αγάπη. Η επαφή με Δίδυμο ή Ιχθύ πιθανόν να σε μπερδέψει λίγο.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί σήμερα να βρεθείς με πρόσωπα που είναι περισσότερο συνεργάσιμα και πολύ κοντά σου για αυτό θα συμφωνήσεις με τα δικά τους μέτρα και σταθμά, χωρίς αυτό να σε εμποδίζει να παίξεις τον ρόλο σου. Αρκεί να βάλεις τους δικούς σου όρους.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η διχογνωμία μερικές φορές δεν σου κάνει καλό. Για αυτό καλύτερα να κρατήσεις την δική σου άποψη και να μην παρασυρθείς ούτε συναισθηματικά ούτε σε επικοινωνιακό επίπεδο γιατί μπορεί να μεταφερθεί κουτσομπολιό είτε από την πλευρά σου είτε από τους άλλους που συναναστρέφεσαι και τελικά να σε παρεξηγήσουν.
Έρωτας: Η επικοινωνία με έναν Δίδυμο θα σου δώσει ένα πλεονέκτημα και θα αλλάξει τον τρόπο της επαφής σου μαζί του γιατί θα σε ελαφρώσει από βαριά θέματα και υποχρεώσεις, άσχετα αν εσύ δεν συμφωνείς και πολύ με τον τρόπο του.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεσαι μια αλλαγή για αυτό προσπάθησε να είσαι ανοικτή/ός και όχι να ταμπουρώνεσαι σε πεποιθήσεις ότι ο άλλος δεν θέλει την ευημερία σου ή το καλό σου. Καλύτερα να συζητάς ό, τι σε ενοχλεί και να έχεις ιδέες ανοικτές, προσθέτοντας νέες πληροφορίες.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχεις κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις γιατί έχεις το άνοιγμα και το χάρισμα να μην εκτίθεσαι παραπάνω και να μην μπαίνεις σε μονοπάτια που δεν μπορείς να ξεπεράσεις. Η σχέση με το σπίτι σου σήμερα θα είναι καλύτερη γιατί μπορεί να μείνεις να το τακτοποιήσεις ή ακόμα και να βάλεις βιβλιοθήκη για τα βιβλία που περισσεύουν.
Έρωτας: Έχεις ήδη το προβάδισμα γιατί θα δεχτείς από μέσα σου να αλλάξεις αντιμετώπιση, ακόμα και σε κάτι που σε έχει πονέσει. Η ελαφρότητα πάντως θα σε βοηθήσει να γίνει όσο γίνεται πιο λειτουργικά και σαν αποτέλεσμα θα έχεις ευκολία σε νέες γνωριμίες και κυρίως με Δίδυμο ή Ζυγό.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποια ευχέρεια να συνειδητοποιήσεις ότι υπάρχουν μεγαλύτερες δυνατότητες από αυτές που νομίζεις και έτσι μπορείς να αναπτύξεις κάποιες επιδεξιότητες στην δουλειά σου και να γίνεις εσύ αυτή/ός που θα μπορεί να ανταποκριθεί ακόμα και στις πιο δύσκολες προκλήσεις.



ΙΧΘYΕΣ


Γενικά: Είσαι κάπως ευάλωτος/η σε εξωτερικούς επηρεασμούς και προσπαθώντας να πετύχεις αυτά που θέλεις ίσως να χρειάζεσαι να βρεθείς σε πολλά μέρη και στο τέλος να μην κάνεις και τίποτα.
Έρωτας: Το να ανοίγεσαι εύκολα δεν είναι και πολύ συνηθισμένο. Για αυτό όταν χρειάζεται να το κάνεις πιθανόν να γίνουν γκάφες από την πλευρά σου. Κράτησε τα λόγια σου γιατί μπορεί να είναι του αέρα και όχι επί της ουσίας. Έχεις πάντως στο τσεπάκι έναν Δίδυμο αρκεί να χειριστείς καλά τις κοινές σας υποθέσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποια άνεση να χειρίζεσαι τις υποθέσεις και πάνω από όλα να μην κρύβεσαι γιατί ντρέπεσαι για την πιθανή αποκλειστικότητα που μπορεί να έχεις σε μια συνεργασία. Να προσέχεις σε οτιδήποτε κάνεις γιατί θα είσαι αφηρημένος/η.





Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *