Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Βοήθεια στο σπίτι: Διαμαρτυρία στο Δημαρχείο Έδεσσας

Σήμερα Πέμπτη 3-4-2014 το πρωί στις 11:00 εργαζόμενοι του «Βοήθεια στο σπίτι»

καθώς και άλλων δομών του δήμου πραγματοποίησαν διαμαρτυρία μπροστά στο δημαρχείο της Έδεσσας.

Οι εργαζόμενοι συμμετείχαν στην 48ωρη πανελλαδική απεργία για να διαμαρτυρηθούν διότι η πολιτεία θέλει να παραχωρήσει σε ιδιώτη το «Βοήθεια στο σπίτι».

Επίσης οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι περισσότερο από 7 μήνες. Όμως η πολιτεία παίρνει από την ευρωπαϊκή ένωση το 75% του μισθού των εργαζομένων και δεν τους το αποδίδει αλλά το κρατάει στην Αθήνα για να λέει ότι έχει πρωτογενές πλεόνασμα.

Περισσότερα παρακολουθείστε στο βίντεο από τον υπεύθυνο της δομής «Βοήθεια στο σπίτι» και από έναν ηλικιωμένο που δέχεται υπηρεσίες από τους εργαζόμενους.
 


πηγη:tastv.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *