Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Tι έκανε με τα 170.000 ευρώ που κέρδισε ο παίκτης από το Big Brother

O Γιάννης Φουκάκης, ο νικητής του Big Brother έγινε... επιχειρηματίας. Ο παίχτης του reality, με τα χρήματα που κέρδισε, άνοιξε fast food-cafe στο χωριό του, την Αγία Βαρβάρα στην Κρήτη. Σ' αυτό του το εγχείρημα έχει πάντα στο πλευρό του την αγαπημένη του γυναίκα, την Φωτεινή.




Μετά τη νίκη του ο παίκτης παντρεύτηκε:





Και κυρίως το γλέντησε:

Τρικούβερτο γλέντι με λύρες και μαντινάδες στήθηκε στο χωριό του, την Αγία Βαρβάρα, όπου ο Γιάννης Φουκάκης κάλεσε τους πάντες σε ένα τραπέζι για να γιορτάσουν την νίκη του!

«Υπερήφανος νιώθω για όλους, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα έκανα πράμα. Όλους τους ευχαριστώ από βάθους καρδιάς, όλους» είπε ο νικητής.




ΠΗΓΗ: iefimerida

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *