Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης στη Γενική Συνέλευση της ΕΝ.Π.Ε.

Στην Αθήνα θα μεταβεί ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Αναπτυξιακού Σχεδιασμού – Προγραμματισμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης προκειμένου να συμμετάσχει στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝ.Π.Ε.). Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 18.00 στα γραφεία της ΕΝ.Π.Ε. με την ατζέντα των θεμάτων να περιλαμβάνει ζητήματα αρμοδιότητας των ΟΤΑ Β βαθμού.

Ο κ. Θεοδωρίδης θα εισηγηθεί τρόπους και προτάσεις για αλλαγές στον Καλλικράτη, όσον αφορά την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση που θα οδηγήσουν στη βελτιστοποίηση των διαδικασιών και στην αποτελεσματικότερη λειτουργία των υπηρεσιών των Περιφερειών προς όφελος των πολιτών.



ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *