Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Ο πολύ γνωστός Έλληνας τραγουδιστής ποζάρει με τα... τρία αδέλφια του!

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram, μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τα άλλα τρία αδέλφια του!


Ο Γιώργος Παπαδόπουλος κατάγεται από την Κύπρο και ανήκει σε μια πολύ δεμένη και αγαπημένη οικογένεια, την οποία όμως δεν έχει την ευκαιρία να βλέπει πολύ συχνά μιας κι εκείνος ζει μόνιμα στην Αθήνα.



Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ο Γιώργος Παπαδόπουλος συνάντησε τα αδέλφια του και βγήκαν μια όμορφη οικογενειακή φωτογραφία. Δεξιά από τον συνθέτη και τραγουδιστή, ποζάρει ο αδελφός του Ανδρέας που είναι 33 ετών. Δίπλα του από αριστερά, είναι τα δύο ετεροθαλή αδέλφια του Γιώργου Παπαδόπουλου, ο Λύσανδρος και ο Χρήστος, που είναι από τον δεύτερο γάμο του πατέρα του. Τι λέτε; Μοιάζουν τα τέσσσερα αδέλφια μεταξύ τους; 
 

ΠΗΓΗ: tuned

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *