Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Και άλλη διάρρηξη σε σπίτι των Προμάχων Αριδαίας!

Άλλη μια διάρρηξη σημειώθηκε το βράδυ, που μας πέρασε τα ξημερώματα της Παρασκευής 4/4 σε σπίτι στη νότια πλευρά των Προμάχων.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι μέχρι στιγμής διαρρήκτες, παραβίασαν το παράθυρο κατοικίας του χωριού, οι ένοικοι της οποίας απουσιάζουν καιρό, και εισέβαλαν χωρίς αναστολές.
Οι γείτονες παρατήρησαν το ανοιχτό παράθυρο, και γνωρίζοντας ότι οι ιδιοκτήτες λείπουν, υποψιάστηκαν ότι πρόκειται για διάρρηξη και ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία έφτασε αμέσως και προχωράει στην συλλογή αποτυπωμάτων και στα περαιτέρω.
Εικάζεται ότι οι άγνωστοι, παρακολουθούσαν καιρό το σπίτι και αφού βεβαιώθηκαν για την απουσία των ιδιοκτητών, προέβησαν στην διάρρηξη.

Δεν έγινε γνωστό μέχρι στιγμής τί αφαίρεσαν οι αδίστακτοι διαρρήκτες, αλλά οι κάτοικοι είναι ανήσυχοι με τα επαναλαμβανόμενα κρούσματα τον τελευταίο καιρό.
Πολλοί δε προσανατολίζονται στην τοποθέτηση συναγερμών, ενώ άλλοι μιλούν για την δημιουργία ομάδων περιφρούρησης του χωριού από πολίτες, οι οποίοι θα περιπολούν στο χωριό τη νύχτα, με σκοπό την υπεράσπιση των ιδιοκτησιών τους.




πηγη: romahi-nea.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *