Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Πασίγνωστη ελληνίδα τραγουδίστρια μετανάστευσε και έγινε... νοσοκόμα!

Πασίγνωστη ελληνίδα τραγουδίστρια μετανάστευσε και έγινε... νοσοκόμα!«Κοίταξα πίσω μου την ορχήστρα και τους προβολείς να θολώνουν τα μάτια μου.. Είχα μουδιάσει Από το στόμα μου δεν έβγαιναν οι λέξεις του τραγουδιού.. Τότε άκουσα τον εαυτό μου να μου λέει «Είναι ώρα να φύγεις».

Απούσα εδώ και χρόνια από τα νυχτερινά μαγαζιά της Ελλάδας και από την σόουμπιζ, η Μάρω Λύτρα έχει εδώ και αρκετό καιρό εγκαταλείψει τη χώρα και έχει επιστρέψει στους δικούς της στον Καναδά, όπου δεν έχει αποχωριστεί το τραγούδι, αλλά πλέον δεν είναι αυτή η μόνη της ασχολία.

Σε συνέντευξη της σε έντυπο η Μάρω Λύτρα περιγράφει τι είναι αυτό που την ώθησε να επιστρέψει στον Καναδά: «Έβλεπα την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας να αλλάζει. Όπως άλλαζε παράλληλα και η νυχτερινή ζωή. Αλλάζανε οι μισθοί. Άρχισαν σιγά σιγά να πέφτουν τα νυχτοκάματα για τους νέους καλλιτέχνες. Έτσι είπα στον εαυτό μου, πριν η καριέρα μου πιάσει πάτο, θα φύγω όσο ακόμα είμαι ψηλά. Πραγματικά πήρα την απόφαση όταν ξεκίνησα τότε τις εμφανίσεις μου στην Θεσσαλονίκη με τον Νότη Σφακιανάκη. Το βράδυ της πρεμιέρας έγινε το «μπαμ» στο μυαλό μου...

Καθώς περπατούσα στην πίστα, με το γεμάτο από κόσμο κάτω μαγαζί, να φωνάζουν και να χειροκροτούν για εμένα, κοίταξα πίσω μου την ορχήστρα και τους προβολείς να θολώνουν τα μάτια μου.. Είχα μουδιάσει Από το στόμα μου δεν έβγαιναν οι λέξεις του τραγουδιού.. Τότε ήχησε μια φωνή στο κεφάλι μου. Άκουσα τον εαυτό μου να μου λέει «ΜΑΡΩ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ»...

«Όταν γύρισα εδώ λοιπόν, πήγα Πανεπιστήμιο, σπούδασα και έγινα νοσοκόμα με πτυχίο και δουλεύω πάνω σε αυτό part time. Ναι περίεργο είναι το ξέρω».



πηγή:koolnews.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *