Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Δούκισσα: Aναστάτωσε κόσμο στο Madwalk (pics)

Δούκισσα: Aναστάτωσε κόσμο στο Madwalk (pics)Δεν έκανε πασαρέλα αλλά κατάφερε να αναστατώσει με την εμφάνισή της όλο το Μetropolitan Expo. H Δούκισσα Νομικού και στην φετινή διοργάνωση του Μadwalk έκανε το πλήθος να παραμιλά!
Σε έναν νέο ρόλο, αυτόν της τραγουδίστριας αλλά πάντα το ίδιο σ3xy!

Ένα ακόμα ταλέντο μας αποκάλυψε η όμορφη παρουσιάστρια, μοντέλο και ηθοποιός. Και σίγουρα άφησε όλους τους θεατές της βραδιάς με το στόμα ανοιχτό... Oops!She did again! Σίγουρα η ερμηνεία της θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον...



Τα social media ήδη από χθες κατακλύστηκαν από φωτογραφίες με την καυτή εμφάνιση της Δούκισσας και η κάμερα του TLIFE φυσικά ήταν εκεί για να σου δείξει το act!

To ΤLIFE στο 4ο Madwalk - The Fashion Music Project! Όσα έγιναν - Φωτογραφίες και βίντεο!


“Oops! I did again”, μας τραγούδησε με την άνεση pop star -αν την έβλεπε η Britney Spears σίγουρα θα την ζήλευε- ενώ παράλληλα βλέπαμε τις δημιουργίες της Σήλιας Κριθαριώτη. Το κομμάτι, όπως σου είχαμε πει πριν από λίγες μέρες, ήταν σε ενορχήστρωση της Xenia Ghali.




πηγή: tlife.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *