Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Δευτέρα 26/5 τα Ζώδια!

Αν περιμένεις την στιγμή που όλα, απολύτως όλα, να είναι στρωμένα, δεν θα ξεκινήσεις ποτέ.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Τα κεφάλια μέσα από σήμερα γιατί χρειάζεσαι και ξεκούραση αλλά και ανασυγκρότηση. Το σπίτι σου μπορεί να θέλει ένα γενικό συμμάζεμα για να δημιουργήσεις από την αρχή αρμονία και μεγαλύτερη ποιότητα.
Έρωτας: Έχεις αναγνωρίσει το στενό μαρκάρισμα ενός Σκορπιού και προσπαθείς να ανανεώσεις κάπως την ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Επειδή γενικά δεν μπορείς να ακούς τα ίδια και τα ίδια θα κάνεις αγώνα για έχεις κάτι ευχάριστο να πείτε. Ο Παρθένος έχει πολλές βλέψεις για σένα αλλά εσύ δεν δίνεις και μεγάλη σημασία.
Οικονομικά & Καριέρα: Βάζεις σε μια τάξη τα πράγματα και αυτό σε βοηθάει να κάνεις τον απολογισμό σου για το τι πρέπει να πληρώσεις πρώτα. Το πιο σημαντικό είναι το θέμα ενός ακινήτου που μερικές φορές φεύγει από τον έλεγχό σου. Η βοήθεια από την οικογένεια θα είναι για σένα πολύ σημαντική.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Σήμερα είναι η ημέρα της λογικής και της τάξης. Για αυτό θα προσπαθήσεις να έχεις την προσωπική γνώμη και να μην στερήσεις από τον εαυτό σου κάποιες πρωτοβουλίες τις οποίες χρειάζεσαι, ακόμα και σε θέματα εμφάνισης.
Έρωτας: Η επαφή με έναν Σκορπιό είναι πιο δύσκολη από ό, τι περίμενες και ο λόγος είναι ότι ενώ έχετε κοινά σημεία μερικές φορές υπάρχουν σκοτεινά σημεία τα οποία δεν σε αφήνουν να τοποθετηθείς από καρδιάς. Αντίθετα με τον Καρκίνο θα έχεις μια πολύ καλύτερη σχέση και μπορεί και να συζητάτε για το κοινό σας μέλλον.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις προπορευτεί σε κάποιες υποθέσεις αλλά το σύστημα ζητάει από εσένα να παραμείνεις σε μια συνεργασία μέχρι να μπει το νερό στο αυλάκι.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η αυθεντικότητά σου μερικές φορές ταυτίζεται και με την ενέργεια κι έτσι κάνεις κινήσεις για να δημιουργήσεις κάτι ξεχωριστό, κυρίως με τέχνη και μουσική.
Έρωτας: Η προδιάθεση που έχεις για να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο, κυρίως μέσα από έναν φιλικό κύκλο θα σε προτρέψει να δεχτείς να πεις το «ναι» με ευκολία γιατί ίσως δε θέλεις άλλο την μοναξιά αυτή την περίοδο. Αν πάλι είσαι μέσα σε δεσμό μην σε πιάσει ζήλεια και θέλεις να ελέγχεις την κατάσταση γιατί μάλλον θα κάνεις λάθος χειρισμό με Ταύρο ή Σκορπιό.
Οικονομικά & Καριέρα: Φαίνεται ότι προσγειώνεσαι για λίγο και αναζητάς να κάνεις την ζωή σου πιο εύκολη χωρίς να σημαίνει ότι θα ανοίξεις τα χαρτιά σου εύκολα. Μάλλον δεν θα μιλήσεις για κάποια χρήματα που έχεις πάρει γιατί μπορεί να νιώθεις ότι σε προστατεύει.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η εγγύηση και η ασφάλεια ότι όλα είναι υπό τον έλεγχό σου είναι οι κώδικες της επιβίωσής σου. Βέβαια χρειάζεσαι μεγαλύτερη στήριξη από φίλους την οποία αν την ζητήσεις θα την έχεις άμεσα.
Έρωτας: Δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσεις την αλήθεια και το ψέμα από μια κατάσταση που σχετίζεται με έναν Σκορπιό γιατί ενώ τα λόγια του λένε «ναι» οι πράξεις του σε φοβίζουν και σε κρατάει μακριά. Ο Ταύρος επίσης θα σου δώσει τα εχέγγυα που θέλεις αλλά μπορεί και να πλήξεις στο τέλος μαζί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Σήμερα σκέφτεσαι ότι έχεις ανάγκη την εγκράτεια στις αγορές σου μέχρι και στα μικρά έξοδα που κάνεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα διαπραγματευτείς αυτά που θέλεις να αγοράσεις για τον κήπο σου ή το σπίτι σου γιατί εκεί μπορεί να κάνεις σπατάλες αν τις θεωρείς σκόπιμες.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Το να πρωτοστατείς σε κάτι που έχεις βάλει και εσύ το χεράκι σου για την επιτυχία του σε κάνει να ανεβαίνεις πάνω από όλα στα μάτια τα δικά σου και κατά δεύτερο να μπεις στο παιχνίδι και πάλι γιατί σου κάνει πολύ καλό η δράση.
Έρωτας: Ίσως να έχεις παραμελήσει για λίγο το πρόσωπο που είσαι μαζί και ο λόγος είναι ότι έχεις πολλές δουλειές που χρειάζεται να κάνεις για να βρεθείς μελλοντικά σε μια πιο εύκολη κατάσταση. Το ξέρεις πολύ καλά ότι όταν δεν κάθεσαι τότε λειτουργείς καλύτερα και στην προσωπική σου σχέση. Ο Ταύρος μπορεί να είναι το κόκκινο πανί για σένα αλλά έχετε παθιασμένη έλξη όταν είστε στα καλά σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Αφού σε απασχολεί το θέμα επιδιορθώσεων του ακινήτου σου πρέπει να κάνεις κάποια οικονομία. Ίσως έχεις άγχος για το πώς θα πληρώσεις τις υποχρεώσεις σου όμως έχεις κάποιες θετικές προτάσεις που δεν περίμενες να σκάσουν, οπότε θα έχεις να λαβαίνεις.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Η αξία της πείρας είναι αυτό που σου δίνει άνοιγμα σε οτιδήποτε κάνεις. Για αυτό μπορεί να προβληθείς σαν ειδήμων σε ό, τι θέλεις να δημιουργήσεις από την αρχή. Η τάξη και η οργάνωση θα σε βοηθήσει να τα βγάλεις πέρα ακόμα και σε κάποιες εκδηλώσεις που χρειάζεται να συμμετέχεις.
Έρωτας: Έχεις ανάγκη από σταθερές κινήσεις και ανταλλαγή συναισθημάτων με το άλλο πρόσωπο. Για να πειστείς ότι αγαπιέσαι και ότι τελικά αυτό που μετράει είσαι εσύ και όχι αν έχεις χρήματα ή καλή δουλειά γιατί μόνο ένα τέτοιο άτομο σου αξίζει.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κερδίσεις από την πρωτοπορία που έχεις και μέσα από αυτή να κτίσεις μια νέα πραγματικότητα η οποία θα σου επιτρέψει να εξαργυρώσεις την επιτυχία σου με εισπράξεις πελατών σου ή ακόμα να πάρεις πίσω δανεικά που έχεις δώσει.



ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Το να καθοδηγείσαι από πρόσωπα που σε επηρεάζουν βαθιά αλλά δεν είναι της απολύτου επιλογής σου μπορεί να είναι λάθος. Ευτυχώς για ένα μπλέξιμο που ίσως έχει συμβεί εις βάρος σου τώρα θα επιβεβαιωθεί ότι δεν φταις και θα σου ζητήσουν ακόμα και συγνώμη.
Έρωτας: Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να κινηθείς κάπως πιο διπλωματικά και επικοινωνιακά και κυρίως με τον Ταύρο που είναι και αυτός απόλυτος και δεν βρίσκεις άκρη. Αν νιώθεις ότι έχεις πει κάπου ψέματα το καλύτερο από όλα είναι να το εξομολογηθείς ή με κάποιο δικό σου τρόπο να το παραδεχτείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα σου δοθεί η ευκαιρία να κερδίσεις από μια συμφωνία που έχει γίνει εδώ και καιρό με ένα πρόσωπο που μπορεί να μην ταιριάζεις. Θα χρειαστεί να την επαναλάβεις αν δεις ότι κάτι τελικά βγαίνει από εκεί.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Νιώθεις ότι υπάρχει ένας ανταγωνισμός γύρω σου κι ενώ η ημέρα ξεκίνησε καλά εσύ κοντεύεις να σκάσεις γιατί κάποιος δεν σε βλέπει με καλό μάτι. Να θυμάσαι ότι μερικές φορές προβάλλεις και δικές σου σκέψεις που τις θεωρείς απόλυτα σωστές.
Έρωτας: Η σκέψη ότι μπορεί να χάσεις έστω και κάτι πολύ μικρό μέσα στην σχέση σου σε ενοχλεί αφάνταστα για αυτό κρατάς τον έλεγχό καλά στα χέρια σου χωρίς να υπολογίζεις αν σκάει το άλλο πρόσωπο ή όχι. Απελευθερώσου και λίγο. Όσο σκέφτεσαι έτσι τόσο δεν μπορείς να χαλαρώσεις και να περάσεις καλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Μια δουλειά που έχεις μαζί με άλλα άτομα μερικές φορές σε εξοργίζει. Σκέφτεσαι ότι υποχρεώνεσαι να κρατήσεις τους τύπους και επιβαρύνεσαι με όλη την δουλειά και οι άλλοι δεν κάνουν τίποτε. Τελικά όμως θα φανεί το σωστό και θα κερδίσεις εσύ.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Θα επιστρατεύσεις την ενέργειά σου για να διατηρηθεί ένας χώρος καθαρός ή σε πολύ καλή κατάσταση από άποψη διακόσμησης και να κάνεις τις ιδέες σου πράξη.
Έρωτας: Η σχέση με Ταύρο σε παθιάζει αλλά δεν ξέρεις με ποιο τρόπο να ανοίξεις το πορτάκι και να εγκατασταθείς στην καρδιά του όπως θέλεις εσύ. Για αυτό παραμένεις κάπως στην απέξω μέχρι να σου δώσει το πράσινο φως. Ένας άλλος Τοξότης μπορεί να είναι πολύ κοντά σου αλλά δεν ξέρεις ακόμα τι μπορεί να γίνει μεταξύ σας. Φιλία ή μια μακροχρόνια σχέση.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλές υποχρεώσεις που οφείλεις να καλύψεις και μερικές φορές πελαγώνεις αφού δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις. Κυρίως η οικογένεια σε επιβαρύνει αρκετά γιατί εσύ έχεις υποσχεθεί πάρα πολλά.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Γενικά: Κινείσαι πιο άνετα μέσα στο χώρο και στόχος σου είναι να ολοκληρώσεις κάποιες επαφές σε κοινωνικό επίπεδο που έχεις αμελήσει. Ευτυχώς τώρα θα έχεις το διαθέσιμο χρόνο γιατί δεν έχεις τόσες υποχρεώσεις.
Έρωτας: Νιώθεις καλά γιατί έχεις ανακτήσει την ηρεμία και τη γαλήνη σου. Η επαφή με τον Ταύρο σου πηγαίνει γιατί έχετε κοινές φιλοδοξίες ενώ με τον Καρκίνο έχετε καλύτερη συναισθηματική επαφή.
Οικονομικά & Καριέρα: Το ότι υπολογίζεις πολύ τα έξοδά σου σε ενοχλεί. Μια παλιά συζυγική σχέση μπορεί να ζητάει από εσένα να συνεισφέρεις πολύ περισσότερα για την οικογένεια και αυτό να το βλέπεις άδικο. Μην ξεχνάς ότι υπάρχει και το κάρμα και κάποιος από τους δυο σηκώνει μεγαλύτερο φορτίο, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι είναι το σωστό. Ευτυχώς που κάτι θα πάρεις και θα εξισορροπήσεις.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά: Σκέφτεσαι πολλά πράγματα και μάλλον έχεις πεισμώσει με την εξέλιξη κάποιων θεμάτων σου. Η τυπική διαδικασία δεν είναι ένα στυλ που σου πηγαίνει αλλά τελικά μπορεί να την χρειάζεσαι γιατί μερικές φορές θέλεις ένα καλούπι για να λειτουργήσεις.
Έρωτας: Μπορεί να έχεις διάθεση να μείνεις στο σπίτι σου και να περάσεις καλά με το πρόσωπο που είσαι μαζί. Ίσως να επιδοθείς και στην μαγειρική που μπορεί να μην είναι το φόρτε σου αλλά την προσπάθεια θα την κάνεις για να αλλάξεις κάπως το στυλ και το περιβάλλον. Ο Ταύρος θα είναι ένα πρόσωπο που θα σου κάνει κλικ από την πρώτη στιγμή.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις επωμιστεί με πολλά έξοδα σπιτιού αλλά θέλεις να φτιάξεις ένα χώρο που να έχει φινέτσα και να περνάς εκεί πολλές ώρες με τους φίλους σου. Μπορεί να μεταφερθείς σε ένα χώρο που θα το συνδυάζεις και με κατοικία. Ίσως με αυτόν τον τρόπο να περιορίσεις τα έξοδα.



ΙΧΘYΕΣ 


Γενικά: Εξασφαλίζοντας τα νώτα σου δημιουργείς γύρω σου μια καλή αύρα η οποία θα σου δώσει την καλύτερη διάθεση. Η σκέψη να βοηθήσεις ένα πρόσωπο σίγουρα θα σου κάνει καλό γιατί θα σου επιτρέψει να μπεις στην ζωή του με αυτόν τον τρόπο για να έρθετε πιο κοντά και να γίνετε καλοί φίλοι.
Έρωτας: Η σκέψη ενός ατόμου σε αναστατώνει γιατί μπορεί να έχεις πέσει στον έρωτά του και αυτό να δείχνει ενδιαφέρον αλλά μια κάνει ένα βήμα μπροστά και μετά κάνει πίσω, κυρίως αν είναι Υδροχόος ή Αιγόκερως.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν κάποιες υποθέσεις σου που πάνε καλά και αυτό σε ευχαριστεί. Επίσης μπορεί να ακούσεις ότι θα τα πάρεις κάτι καθυστερούμενα από την δουλειά που είσαι.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *