Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Παροχή νέων ηλεκτρονικών υπηρεσιών του ΕΛΓΑ στους αγρότες

Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες θα παρέχει ο ΕΛΓΑ προς τους αγρότες μετά από συνεργασία του Οργανισμού με την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών. Αυτές θα αφορούν στην εκτύπωση εντύπων πιστοποιητικών και βεβαιώσεων όπως: 

α) βεβαίωση καταβολής ασφαλιστικής εισφοράς, 
β)ασφαλιστική ενημερότητα, 
γ)βεβαίωση καταβολής αποζημιώσεων ΕΛΓΑ ή κρατικών οικονομικών ενισχύσεων για φορολογική χρήση, 
δ)αναλυτική κατάσταση καταβολής αποζημιώσεων ΕΛΓΑ ή κρατικών οικονομικών ενισχύσεων, καθώς και στην εκτύπωση εντύπων πιστοποιητικών και βεβαιώσεων που αφορούν εξωτερικούς συνεργάτες ΕΛΓΑ (ανταποκριτές, οριοδείκτες).


Οι αγρότες επίσης θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΕΛΓΑ χρησιμοποιώντας τον ίδιο κωδικό που χρησιμοποιούν για την υποβολή της φορολογικής τους δήλωσης.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε (μεταξύ του Προέδρου του ΕΛΓΑ, κ. Βασίλη Έξαρχου και του Γενικού Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων, κ. Χάρη Τσαβδάρη), αποτέλεσε κοινή διαπίστωση των εκπροσώπων των δύο φορέων ότι η από κοινού αξιοποίηση πόρων και υπηρεσιών της Δημόσιας Διοίκησης και η χρήση σύγχρονων τεχνολογιών είναι το κλειδί ώστε η ηλεκτρονική διακυβέρνηση να φέρει πολλαπλά αποτελέσματα δημιουργώντας αξία και εξοικονομώντας πολύτιμους πόρους. Ο Γεν. Γραμματέας, κ. Χάρης Τσαβδάρης διαβεβαίωσε για την ετοιμότητα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων να διαθέσει τις υπηρεσίες προς τον ΕΛΓΑ και ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Βασίλης Έξαρχος ανακοίνωσε ότι οι νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες θα είναι διαθέσιμες στο νέο ιστότοπο του Οργανισμού, πολύ σύντομα.




ΠΗΓΗ: agrotypos.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *