Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Απόστολος Τζιτζικώστας: "Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου"

"Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Σας ευχαριστώ, όλες και όλους.
Το σημερινό αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Σήμερα, εδώ, στη Μακεδονία, κάναμε πρώτοι το μεγαλύτερο βήμα που έγινε ποτέ για την αυτονομία της Αυτοδιοίκησης. Σήμερα αποδείξαμε ότι η ανεξαρτησία και η δύναμη των πολιτών είναι ισχυρότερες από ποτέ. Οι Μακεδόνες μίλησαν, και η εντολή τους είναι ηχηρή και αδιαμφισβήτητη: Ενωμένοι προχωράμε μπροστά! Αφήνουμε πίσω όλα όσα μας δίχασαν, όλα όσα μας χώρισαν. Μπορεί να ξεκινήσαμε από διαφορετικές αφετηρίες, όμως τώρα συναντιόμαστε, γιατί όλοι αγαπάμε τον τόπο μας και θα αγωνιστούμε για το καλύτερο.

Τώρα αρχίζει μια καινούργια εποχή. Σήμερα νικήσαμε όλοι. Δεν ήμασταν αντίπαλοι με κανέναν όλο αυτό το διάστημα. Αντίπαλός μας είναι μόνο τα προβλήματα, και έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας.Θα αγωνιστώ για να γίνει η συνεργασία πράξη, γιατί μας ενώνουν οι μεγάλες προκλήσεις για το αύριο. Η προσωπική, πολιτική και ηθική μου δέσμευση προς όλους ανεξαιρέτως, τους πολίτες, είναι να είμαι περιφερειάρχης για όλους τους Μακεδόνες. Δεν έχει καμία σημασία τι ψήφισε ή ποιόν στήριξε ο καθένας από εμάς. Σας καλώ, όλες και όλους, σε αυτή την κοινή μας προσπάθεια.

Ευχαριστώ τους εθελοντές, τους συνεργάτες μου, την ομάδα της «Αλληλεγγύης», όλους τους υποψηφίους μας και την οικογένειά μου.
Πάνω απ' όλα, ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, τους συμπολίτες μου, για τη δύναμη που μας έδωσαν και μας στήριξαν σ’ αυτό το μεγάλο βήμα!
Συνεχίζουμε…"

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *