Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Κόβονται από 1η Ιουλίου τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΑΕΔ

Κόβονται από 1η Ιουλίου τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΑΕΔΟι μειώσεις των εισφορών και οι καταργήσεις στους φόρους υπέρ τρίτων έχουν αντίκτυπο σε μια σειρά από επιδόματα. Έτσι από 1η Ιουλίου βαίνουν προς κατάργηση τα οικογενειακά επιδόματα 300.000 δικαιούχων

Πρόκειται για επίδομα που αντιστοιχεί σε 8,22 ευρώ το μήνα για όσους εχουν ένα παιδί, 24,65 ευρώ για τα δύο παιδιά, 55,47 ευρω για τα τρία παιδιά, 67,38 ευρώ για τα τέσσερα παιδιά , 78,68 ευρώ για τα πέντε παιδιά και συνεχίζει αυξανόμενο, ανάλογα με τον αριθμό των παιδιών. Το επίδομα αυτό δίνεται σε όσους εργαζόμενους δεν εισπράττουν αντίστοιχο από τον εργοδότη τους, είτε επειδή δεν το προβλέπει η συλλογική τους σύμβαση , είτε επειδή προβλέπει χαμηλότερο.



πηγή:toxwni.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *