Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

«Χαρίζουν» έργο στον Μελισσανίδη με φωτογραφικό διαγωνισμό

ΜελισσανίδηςΜε σκανδαλώδη τρόπο και με την ανοχή της διοίκησης του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς,
επιχειρείται  να ωφεληθεί εταιρία του Δημήτρη Μελισσανίδη, η οποία ήδη δραστηριοποιείται στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. Πρόκειται για μια θυγατρική της AEGEAN, η οποία αναλαμβάνει, ως μοναδική υποψήφια σημαντικό έργο στο λιμάνι του Πειραιά.
Το πλέον σκανδαλώδες στην προκειμένη περίπτωση είναι ο ίδιος ο διαγωνισμός, ορισμένες από τις διατάξεις του οποίου, δεν άφηναν περιθώριο σε κανέναν άλλο υποψήφιο ανάδοχο να καταθέσει προσφορά. Κάπως έτσι το έργο πήρε η εταιρία συμφερόντων του Μελισσανίδη, με μοναδική λεπτομέρεια πια, την έγκριση της σύμβασης από το Ελεγκτικό Συνέδριο.
Κι όλα αυτά, ενώ, όπως καταγγέλλεται, είχε προηγηθεί μεθόδευση, με την Περιφέρεια Αττικής και το υπουργείο Περιβάλλοντος, να κλείνουν το μάτι και να κάνουν δωράκια στον επιχειρηματία.

πηγή:koutipandoras.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *