Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Δολοφόνησαν παππού και γιαγιά για την κληρονομιά

Δολοφόνησαν παππού και γιαγιά για την κληρονομιάΣτόχος τους το μικρό σπίτι και 20.000 δολάρια που είχε το ζευγάρι των 70χρονων - Αδίστακτο το ζευγάρι έκαψε τη σορό της γιαγιάς και σκόρπισε τα υπολείμματα.

Σοκ έχει προκαλέσει στη μικρή πόλη Στέρλινγκ του Κολοράντο η υπόθεση ενός νεαρού ζευγαριού που ομολόγησε ότι σκότωσε τον παππού και τη γιαγιά του αγοριού για να πάρει την κληρονομιά.

Ο 19χρονος Μπρένταν Λι Τζόνσον και η 18χρονη Κασσάνδρα Ανν Ριμπ κατηγορούνται ότι μπήκαν κρυφά στο σπίτι του Τσαρλς και της Σίρλεϊ Σέβερανς και τους στραγγάλισαν προσβλέποντας στο μικρό τους σπίτι και τις 20.000 δολάρια που είχαν γράψει στη διαθήκη τους.

Για να κρύψουν μάλιστα τα ίχνη τους έβαλαν φωτιά στα δύο πτώματα, σκόρπισαν τη σορό της γιαγιάς σε δύο πολιτείες και στη συνέχεια κάλεσαν την αστυνομία αναφέροντας ότι βρήκαν το πτώμα του παππού γιατί, όπως αποδείχθηκε, ήταν πολύ βαρύ για να το κουβαλήσουν.

Όπως αποκάλυψε το σατανικό ζευγάρι στους αστυνομικούς είχαν προγραμματίσει την ειδεχθή πράξη τους από τις αρχές Μαΐου.

«Μαζί πήγαμε στο σπίτι τους και μαζί το κάναμε. Το είχαμε συμφωνήσει να το κάνουμε μαζί. Ο ένας να σκοτώσει τον παππού και ο άλλος τη γιαγιά» είπε στους αστυνομικούς ο Ριμπ.

Όταν το ζευγάρι μπήκε στο σπίτι με σκοπό να πιάσει στον ύπνο τους δύο ηλικιωμένους, βρήκε τον Τσάρλς Σέβερανς ξύπνιο με αποτέλεσμα να ακολουθήσει πάλη στη διάρκεια της οποίας ο 19χρονος τον στραγγάλισε. Στη συνέχεια η 70χρονη Σίρλεϊ φέρεται να είπε στα εγγόνια της «γιατί μου το κάνετε αυτό;» πριν εκείνα την στραγγαλίσουν αν και τους έδωσε τον συνδυασμό του χρηματοκιβωτίου της.

Το ζευγάρι κατηγορείται για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού, ληστεία, κλοπή και κρατείται χωρίς εγγύηση.


Πηγή: protothema.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *