Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Εκλογές Σωματείου Ιδιοκτητών Φωτοβολταϊκών Στέγης Π.Ε.Πέλλας

Καλούνται όλα τα μέλη του «Σωματείου Ιδιοκτητών Φωτοβολταϊκών Περιφερειακης Ενότητας Πέλλας», την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014 επτά η ώρα το απόγευμα, στην αίθουσα «Λόφος» στο Φιλίππειο Γιαννιτσών, να εκλέξουν το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου, για να προχωρήσουν οι διαδικασίες άσκησης ομαδικής αγωγής, προκειμένου να ανατραπούν οι μειώσεις των εγγυημένων τιμών που υπέστησαν οι ιδιοκτήτες φωτοβολταϊκών στέγης.

Όσοι δεν έχουν εγγραφεί μέχρι σήμερα μπορούν να εγγραφούν την ημέρα της ψηφοφορίας και αμέσως μετά να ψηφίσουν.

Προκειμένου να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατόν συμμετοχή παρακαλούμε να ενημερώσετε και όσους μέχρι σήμερα δεν συμμετείχαν στις ενημερωτικές συναντήσεις μας.

Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *