Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Βιβλίο Ζήγρα: «Η Σταμάτη γυναίκα-αράχνη που ήθελε γκόμενο υπουργό» κι άλλες αποκαλύψεις

ΣταμάτηΑποκαλυπτικά του ηθικού μη αναστήματος των ανθρώπων που πρωταγωνίστησαν στο σκάνδαλο των εξοπλισμών είναι όσα έρχονται στο φως από τη προδημοσίευση του βιβλίου του εμπλεκόμενου σε αυτό Νίκου Ζήγρα, ξαδέρφου του Άκη Τσοχατζόπουλου.
Στο πόνημα περιγράφεται όλο το παρασκήνιο του «μαύρου» χρήματος, της μίζας και των δωροδοκιών όπως τα έζησε ο ίδιος ως δεξί χέρι του πρώην υπουργού, στο πώς οι περισσότεροι υπουργοί ήξεραν για τα καμώματα του Άκη, αλλά και η ιστορία της γνωριμίας του με τη δεύτερη σύζυγό του Βίκη Σταμάτη, την οποία χαρακτηρίζει «αράχνη που ήθελε γκόμενο υπουργό».

Σύμφωνα με τον Ζήγρα, η Σταμάτη βοήθησε τον Τσοχατζόπουλο να λύσει και το πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας που αντιμετώπιζε: «Είναι ακόμα παντρεμένος με την Άνγκελα... μια νεαρή αράχνη όμως, η Αντουανέτα, καταφέρνει να του γίνει απαραίτητη για το υπόλοιπο της ζωής του. Η Αντουανέτα είναι αχόρταγη στις αγορές της απ' όπου κι αν περνά. Δεν έχει καμία απολύτως συναίσθηση του χρήματος. Έκανε επιδρομές σε Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Παρίσι, Ιταλία και Ελβετία κι αγόραζε αθρόα κοσμήματα τα οποία πλήρωνε τοις μετρητοίς».

Ο Ζήγρας, εξάλλου, μιλά στο βιβλίο του για την αγάπη της Σταμάτη στις χαρτορίχτρες, στα μέντιουμ καθώς και την απόπειρα εκπαίδευσης της «Αντουανέτας» στο Λονδίνο, στους καλούς τρόπους και την αριστοκρατική συμπεριφορά. Ο ξάδερφος αναφέρεται και στο πώς ο Άκης έγινε υπουργός μετά από απαίτησή της συζύγου του, ενώ αποκαλύπτει πώς ένα άγνωστο μέχρι τώρα κύκλωμα τραπεζιτών νομιμοποιούσε τις μίζες που δίνονταν για τα εξοπλιστικά…




πηγή:koutipandoras.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *