Κυριακή, 15 Ιουνίου 2014

Μια αντικαπνιστική πρόσκληση στο Στρατόπεδο Παύλου Μελά (pics)

Το τμήμα Υγείας, Κοινωνικών και Προνοιακών θεμάτων του Δήμου Παύλου Μελά σας προσκαλεί την Πέμπτη 19 Ιουνίου και ώρα 11.30 π.μ. στο κτίριο Χ του Στρατοπέδου Παύλου Μελά, για να σας παρουσιάσει τα αποτελέσματα του προγράμματος «Διώξε τα σύννεφα. Σβήσε το τσιγάρο» που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου «Δράσεις Προαγωγής Υγείας Παύλου Μελά για την Πρόληψη και τη Διακοπή της Καπνιστικής Συνήθειας». 

Οι προσκεκλημένοι θα έχουν επίσης την ευκαιρία να θαυμάσουν την έκθεση graffiti καθώς και να απολαύσουν την ταινία “Kill Chill” που δημιούργησαν οι μαθητές του Δήμου Παύλου Μελά με θέμα την πρόληψη και διακοπή του καπνίσματος. 

Σας περιμένουμε όλους!


Πληροφορίες στο Τμήμα Υγείας, Κοινωνικών και Προνοιακών θεμάτων του Δήμου Παύλου Μελά, τηλέφωνα επικοινωνίας 2310 020 166, 2310020179, 2310020160.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *