Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Μια πυροτεχνουργός του ελληνικού στρατού... σκέτη βόμβα!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Μια πυροτεχνουργός του ελληνικού στρατού... σκέτη βόμβα!Εντυπωσιακά όμορφη η Σερραία Μαρία Κολτσάκη ,μητέρα μιας 4χρονης κόρης κάνει ένα από τα πιο επικίνδυνα επαγγέλματα. Πυροτεχνουργός. Η ίδια δηλώνει ότι το απολαμβάνει τόσο που δεν θα έμενε στον Στρατό για οποιαδήποτε άλλη ειδικότητα.

Τελείωσε το 2004 το λύκειο, έκανε δύο χρόνια ως φοιτήτρια αλλά έδωσε με το 10% στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ). Το έκανε όταν έμαθε ότι υπήρχε η ειδικότητα του πυροτεχνουργού . Η Μαρία Κολτσακλή είναι Σερραία, πανέμορφη, μητέρα μιας 4χρονης κόρης, δυναμική και «πωρωμένη» με το αντικείμενό της.

«Την ειδικότητα την κυνηγούσα πάρα πολύ. Όταν το πληροφορήθηκε η μητέρα μου δεν μπορούσε να το αποδεχθεί, έκλαιγε επί ένα μήνα.... Την ειδικότητά μου την λατρεύω. Μου αρέσει να κάνω οτιδήποτε έχει ενδιαφέρον, δράση και μπορεί να μου ανεβάσει την αδρεναλίνη. Δεν μπορώ τις αδιάφορες καταστάσεις για κανένα λόγο. Δεν θα έμενα στον στρατό για κανένα άλλο λόγο», είπε. Η Μαρία Κολτσακλή έχει ένα μικρότερο αδελφό που είναι αστυνομικός στην Θεσσαλονίκη. Ο πατέρας της είναι συνταξιούχος πυροσβέστης και η μητέρα της διατηρεί βιοτεχνία δερμάτινων ειδών στις Σέρρες.




Πηγή: www.xronos.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *