Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Πρόσκληση σε ακρόαση συνέντευξης - χρηματοδότηση των Ελληνικών Δήμων από Ελληνικό Οργανισμό

ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΥΡΙΟ 12:15

Για το Πρόγραμμα χρηματοδότησης των Ελληνικών Δήμων από Ελληνικό Οργανισμό και το κ. Αρτέμη Σώρρα, ώστε οι
Δημότες να έχουν νόμιμα δικαιώματα στον Δημοτικό πλούτο

και καμία επιβάρυνση με κάλυψη από τον Δήμο των κόκκινων δανείων πολιτών και επιχειρήσεων, εξαφάνιση της ανεργίας και σταμάτημα του ξεπουλήματος της Χώρας.

Στο Ράδιο Αλμωπία 94,8, αύριο 18/7/2014 το μεσημέρι στον Πέτρο Σαμάνδη ο μηχανικός Γιάννης Καλογερόπουλος που έχει αναλάβει σαν Έλληνας Ενεργός Ελεύθερος πολίτης θα μιλήσει για όλα τα κακώς κείμενα που μας έχουν φέρει έως εδώ και πώς οι Κυβερνόντες και τα κόμματα αγνοούν με ένοχη σιωπή και εγκληματική αμέλεια σωρρέια εξωδίκων ειδοποίησεων και κλήσεων σε συνεργασία και προσφορές οικονομικής απελευθέρωσης της Χώρας από τον παγκόσμιο Θεσμικό Έλληνα κ. Αρτέμιο Σώρρα. Την Επόμενη Παρασκευή 25/7/2014 συνέντευξη του Γ. Καλογερόπουλου στο Πέλλα Τηλεόραση Χ. Δημητριάδη 15:15 και το Σάββατο ανοιχτή ομιλία στον Δημοτικό Σχολείο Λουτρακείου Αριδαίας μετά της οκτώ.

Αχυρκίδης Κωνσταντίνος, Γρηγόρης Βαρυτιμιάδης Ομάδα Εθελοντών ΕΙ-END Πέλλας.
τηλ 6937770992, 69449429150

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *