Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Διονύσης Σταμενίτης: « Το πρώτο βήμα για την στελεχιακή ενίσχυση της Δ.Ο.Υ. Γιαννιτσών έγινε»

Μετά από παρέμβαση του Βουλευτή Πέλλας Διονύση Σταμενίτη αναφορικά με το θέμα της έλλειψης προσωπικού στη Δ.Ο.Υ. Γιαννιτσών η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κ.
Σαββαϊδου υπέγραψε σήμερα (31-07-2014) την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε όσους υπαλλήλους επιθυμούν να μετακινηθούν προς το εν λόγω κατάστημα. 

Ο κ. Σταμενίτης, ο οποίος είχε αποστείλει επιστολή στις 22-07-2014 θέτοντας το πρόβλημα, επισκέφθηκε σήμερα την κ. Σαββαϊδου προκειμένου να της θίξει από κοντά το ζήτημα και να ζητήσει την άμεση διευθέτηση του. 

Όπως τόνισε ο Βουλευτής, σήμερα η Δ.Ο.Υ. Γιαννιτσών αποτελείται από 12 άτομα, γεγονός που καθιστά αδύνατη την εξυπηρέτηση του όγκου των αιτημάτων και την διεκπεραίωση των υποθέσεων. 

Αντιλαμβανόμενη το δίκαιο του αιτήματος η Γενική Γραμματέας έδωσε το πράσινο φως ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία για την κάλυψη των κενών που παρουσιάζονται στη Δ.Ο.Υ. Γιαννιτσών. 

Σχετικά με την εξέλιξη ο κ. Σταμενίτης υπογράμμισε ότι: «Είναι πολύ σημαντικό ότι η Γενική Γραμματέας, ανταποκρινόμενη στο αίτημα μας, λειτούργησε άμεσα και πιστεύω ότι σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα το ζήτημα της έλλειψης προσωπικού στη Δ.Ο.Υ. Γιαννιτσών θα έχει επιλυθεί. Έτσι θα μπορέσει να εξυπηρετηθεί πιο γρήγορα και η διαδικασία επιστροφής του αγροτικού ΦΠΑ, που ομολογουμένως παρουσίασε μεγάλες καθυστερήσεις λόγω απουσίας προσωπικού, αλλά και όλες οι υπόλοιπες υπηρεσίες».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *