Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Δήμος Σκύδρας: Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών

ΘΕΜΑ: Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δ. Σκύδρας.

Ο Δήμος Σκύδρας με την παρούσα ανακοίνωση υπενθυμίζει στους δημότες του και σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αίτησης, για την ευνοϊκή ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους που έχουν βεβαιωθεί από 1/1/2010, λήγει την Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014.

Επισημαίνεται ότι στην περίπτωση εφάπαξ καταβολής της οφειλής έως την 14/8/2014 τότε θα διαγράφονται προσαυξήσεις και πρόστιμα, ενώ στην περίπτωση της ρύθμισης των οφειλών σε δόσεις πρέπει να καταβάλλεται την ίδια στιγμή η πρώτη δόση, (Ν.4257/14-4-2014).Για κάθε σχετική πληροφορία και διευκρίνιση αρμόδιο είναι το γραφείο εσόδων της οικονομικής υπηρεσίας με τηλέφωνα επικοινωνίας: 2381351831& 2381351842.

Γραφείο Τύπου Δήμου Σκύδρας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *