Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Διονύσης Σταμενίτης : « Ψηφίστηκε η τροπολογία για τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Θέρμης – Ανοίγει ο δρόμος για το αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ»

Στα πλαίσια της συζήτησης και ψήφισης του σχεδίου νόμου «Ρυθμιστικό Αθήνας – Αττικής και Άλλες Διατάξεις» υπέρ-ψηφίστηκε σήμερα (30/07/2014) η τροπολογία με την οποία ορίζεται η επέκταση του θεσμού των μακροχρόνιων συμβάσεων για τις αθλητικές εγκαταστάσεις. 

Σύμφωνα με τον κ. Σταμενίτη, με την ψήφιση της εν λόγω τροπολογίας δίνεται οριστική λύση στο ζήτημα των αθλητικών εγκαταστάσεων της Θέρμης και αίρονται τα εμπόδια που εμπόδιζαν την πραγματοποίηση της επένδυσης στο Δήμο Θέρμης με τη δημιουργία του προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ. 

Όπως σημειώνει ο Βουλευτής, είναι πράγματι μια πολύ μεγάλη επένδυση, η οποία θα αναβαθμίσει την περιοχή και ταυτόχρονα θα συμβάλλει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας και θα προωθήσει την τουριστική αξιοποίηση των ανεκμετάλλευτων περιοχών που ανήκουν στους ΟΤΑ.

Να σημειωθεί ότι οι διατάξεις της τροπολογίας επεκτείνονται και για τον πρωτογενή τομέα και όχι μόνο για πολιτιστικές και τουριστικές χρήσεις.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *