Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Υπογραφή σύμβασης ενός ακόμη έργου LEADER στον τομέα της μεταποίησης από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας

Ένα ακόμη έργο, στο πλαίσιο της 3ης Προκήρυξης του Προγράμματος Leader (Άξονας 4) υπογράφηκε σήμερα (30/7) από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και Πρόεδρο της Αναπτυξιακής Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη και την δικαιούχο του Προγράμματος κα. Θεοδώρα Πραγκαλάκη. Το έργο αφορά την ίδρυση μίας μονάδας παραγωγής μαρμελάδας και γλυκών κουταλιού με προϋπολογισμό 258.570,00 ευρώ. 

Όπως τονίζει σε δήλωσή του ο κ. Αντιπεριφερειάρχης: «Πρόκειται για ένα έργο που αξιοποιεί τα πλεονεκτήματα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Οι μικρές μονάδες μεταποίησης, όπως η συγκεκριμένη που αφορά την παραγωγή μαρμελάδας και γλυκών, βασίζουν την παραγωγή τους στις υψηλής ποιότητας παραγωγές φρούτων και λαχανικών της περιοχής μας και έχουν πολύ καλές προοπτικές απορρόφησης στην εγχώρια, αλλά και διεθνή αγορά. Οι επισκέπτες και τουρίστες της χώρας μας αναζητούν παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις που βασίζονται στην ποικιλία της ελληνικής φύσης που συχνά δεν βρίσκουν. Αυτή τη ζήτηση για ποιοτικά τοπικά προϊόντα καλύπτουν μικρές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια και ενισχύονται μέσω των ευρωπαϊκών προγραμμάτων».


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *