Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Επίσημη επίσκεψη του κ. Dragan Markovic Palma στην Πέλλα και συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεοδωρίδη

Επίσημη επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη, στο γραφείο του στο Διοικητήριο, στις 11 το πρωϊ, θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος του Κόμματος «Ενωμένη Σερβία» και Πρόεδρος της Κυβέρνησης της Γιαγκοντίνα κ. Dragan Markovic Palma.

Ο κ. Palma θα συνοδεύεται από εκπροσώπους επιχειρηματικών ομίλων από τη Σερβία και θα έχει συνάντηση εργασίας με τοπικούς παραγωγικούς φορείς της Πέλλας. Η συνάντηση πραγματοποιείται σε ανταπόδωση της επίσημης επίσκεψης του κ. Θεοδωρίδη στο Δήμο Γιαγκοντίνας το προηγούμενο διάστημα, ως επικεφαλής επιχειρηματικής αποστολής. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα διερευνηθούν οι δυνατότητες συνεργασίας ανάμεσα στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και τους παραγωγικούς φορείς της Σερβίας σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος.


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *